Ónodi Eszter kitálalt a szerelmi életéről
2023-08-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ónodi Eszter ritkán nyilatkozik a magánéletéről, olykor-olykor azonban kivételt tesz. Az 50 éves színésznő most elárulta, mennyit változott az élete az elmúlt 25 évben.

"A 25 évvel ezelőtti énemnek azt mondanám, hogy egyáltalán ne szőjön terveket, mert ez a pálya folyamatos kiszolgáltatottságról szól. Ez azért nem olyan rémes, mint amilyennek hangzik, de tudni kell, hogy mi mindig abból fogunk főzni, amit kapunk. Amivel megkínálnak, abból kell válogatni, de különben szép pályánk, szép életünk lesz még 25 év múlva is. 25 évesen egyáltalán ne gondolja magát ötvenévesként egy öregasszonynak, mert egyáltalán nem ez az érzés van bennem! A világ sajnos nem lesz jobb, sőt, sokkal rosszabb lesz, tehát kitartást kívánok saját magamnak 25 évvel ezelőttre" - kezdte kifejteni, majd az elmúlt időszak mérföldköveiről is szót ejtett.

"A legnagyobb dolog, hogy lett egy gyerekem, aki már 17 éves, tehát mindenféleképpen ő áll az első helyén ennek a listának. Az, hogy a párommal már 23 éve vagyok együtt, szintén nagyon fontos dolog, mert ahogy a mai dolgokat látom, ez egy igazán különleges valaminek mondható. A pályámat illetően az, hogy a Katona József Színház tagja vagyok 25 éve, a filmeket és a sorozatokat említve, nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem az Aranyélet című produkciónak" - ecsetelte Eszter, aki több mint 20 év után sem házasodott össze az élettársával, Keszég Lászlóval. A mindennapjaikról, illetve a családról az alábbiakat mondta:

Hárman vagyunk a családban, és a nemek aránya a két fiú-egy lány leosztás lett, ezért néha megkapom, hogy azt gondolom magamról, én vagyok a család főszereplője, de ez ellen maximálisan tiltakozom. Ez csak azért van, mert muszáj valahogy megvédenem magamat a két férfival szemben

- tette hozzá a színésznő.