Köllő Babett elárulja mivel tartják fent a tüzet
2023-08-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy házasság vagy egy kapcsolat fenntartása mindig munkával jár. Köllő Babett tizennyolc éve van együtt a férjével, akivel mindenben számíthatnak egymásra, és azt a bizonyos tüzet is életben tudják tartani.

– Semmiképpen nem szabad elítélni azokat az anyákat, párokat, akik egymással is szeretnének minőségi időt tölteni – esetleg a gyerek nélkül. Milla születése után a férjemmel mi is utaztunk el kettesben, de én már két nappal később sírtam, annyira hiányzott a gyermekem.

– Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a férjem és én is nagyon szeretünk minden élményt Millával átélni, és ő is ragaszkodik hozzánk. Mi hárman szeretünk együtt lenni, és így is teljesen jól működik a házasságunk.

A hétköznapokban azért van lehetőség romantikus, közös pillanatokra?

– Természetesen. El szoktunk menni kettesben vacsorázni, szeretünk a férjemmel együtt sorozatokat nézni, és apró figyelmességekkel kedveskedni egymásnak. A párom például tudja, hogy nagyon szeretem a tulipánt, ezért mindig meglep vele, és napközben is váltunk üzeneteket. Egy kapcsolat mindig sok munkával jár, de az ilyen apróságokkal fent lehet tartani a tüzet.

Terveztek a férjéddel újra visszatérni a kettesben utazáshoz?

– Milla már kiskamasz, és be kell látnunk, hamarosan kirepül a családi fészekből. Szeretnénk majd kettesben is élményeket szerezni, de egyelőre így hárman vagyunk jól működő egység.