Normafa Wedding 2020 – Esküvő kiállítás
2020-02-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Immáron másodjára kerül megrendezésre a Normafa Wedding – Esküvő kiállítás, Buda egyik legexkluzívabb esküvőhelyszínén a Normafa Rendezvényházban! Ahogy tavaly, idén is a Wedding Factory tervezi és építi az esküvői dekorációkat, természetesen más szolgáltatók közreműködésével. A tavalyi esküvő kiállításról itt olvashattok.


Fotó: Daniel Karczag
Dekoráció: weddingfactory.hu

Ahogy tavaly, idén is több esküvői dekorációra számíthatnak a menyasszonyok, a kerektől a trapézasztalig, különböző stílusokkal, extravagáns virágokkal és kiegészítőkkel! Egyelőre többet nem tudtunk meg a készülő dekorációkról, de higgyétek el, nagyon igyekeznek, hogy egyedi és emlékezetes napotok legyen.

A helyszínről érdemes tudnotok, hogy egy nagy és egy kis teremmel rendelkezik, valamint egy 1200nm-s parkosított csoda kerttel és terasszal is a rendelkezésetekre áll!


Fotó: Daniel Karczag
Dekoráció: weddingfactory.hu

A Széchenyi-hegy tetején összesen 19 szolgáltatóval - dekoráció, esküvői fotós, catering, torta, esküvőszervezők és sokan mások - találkozhattok 2020. március 28.-n. A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! Két időpontra foglalhattok helyet, délelőtt 10 órától és délután 14 órától. A regisztrációt erre a linkre kattintva éritek el:

https://normafarendezvenyhaz.hu/esemeny-jelentkezes/


Fotó: David Bodnar
Dekoráció: weddingfactory.hu

Az esküvői dekorációkról és a Wedding Factory-ról többet is megtudhattok a közösségi oldalakon:

facebook: https://www.facebook.com/weddingfactory.hu/
instagram: https://www.instagram.com/weddingfactory_hu/
pinterest: https://hu.pinterest.com/KrisztiKarolyi/