Nőnapi programötletek igazi nőknek
2022-03-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Nőnapon virágokkal és kis ajándékokkal szokták ünnepelni minket a férfiak – arról viszont gyakran megfeledkezünk, hogy mi is megünnepelhetjük magunkat. Idén töltsük a március 8-át a barátnőinkkel, és tegyük felejthetetlenné azt a napot, ami csak rólunk szól.

 

Beauty nap

Ez egy viszonylag elcsépelt ötlet, ennek ellenére ki ne élvezne egy beauty napot?! Találkozzatok az egyikőtök lakásán, mindenki vigyen magával valami finomság, nyissatok ki egy palack bort, és indulhat is a szépségnap! Tegyetek fel arcpakolásokat, fessétek be a hajatokat, sminkeljétek ki egymást, vigyetek több szett ruhát, és szervezzetek rögtönzött divatbemutatót. Bármi megengedett, amihez kedvetek van. De egy dolog nem hiányozhat: a zene. Hiszen nincs igazi ünnep szuper slágerek és tánc nélkül!


Kirándulás

Ha a beauty nap annyira nem illik a hozzátok, akkor mit szólnátok egy kiránduláshoz? Természetesen ne a megszokott túraútvonalak egyikén induljatok el, válasszatok egy nehezebb terepet. Pakoljatok be enni- és innivalót az útra, és adjátok át magatokat az éledező természet tisztító erejének. A fárasztó nap végén pedig jutalmazzátok meg magatokat pár ínycsiklandó fogással egy utatokba eső helyi vendéglőben.

 

Vissza a gyerekkorba

Csak arra vágysz, hogy egy jót tombolhass? Szeretnél végre egy olyan napot, amikor nem kell tökéletesen festened? Ebben az esetben vegyetek célba el egy olyan játszóházat vagy trambulinparkot, ahol felnőttek is jól érezhetik magukat. De akár ellátogathattok egy csúszdaparkba is, vagy ha nem sajnáljátok rá az időt, autózzatok el egyenesen Bécsig, ahol egy szuper vidámparkban élhetitek át újra a gyerekkorotokat.


Fotózás

Az utóbbi években egyre többen keresnek fel profi fotóst, hogy fényképeket készíttessenek a családjukról, gyerekükről, kutyájukról vagy szerelmükről. De mi van a barátnőkkel? Róluk ritkán készülnek ilyen képek – pedig a barátoknak nagyon fontos szerepük van az életünkben. Mit szólnál, ha nőnapon nem csak a női létet, hanem a női barátságot is ünnepelnétek, méghozzá egy ilyen profi fotózással? Garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

Forrás: Activebeauty