Nemsokára apa lesz a Megasztár egykori döntőse
2019-12-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemsokára ikerfiai születnek Fekete Dávidnak, a Megasztár egykori döntősánek, feleségével apás szülést terveznek.

Fekete Dávid öt évvel ezelőtt ismerkedett meg feleségével az egyik közösségi oldalon. A fiatalok azonnal egymásba szerettek és az sem volt akadály, hogy Dávid kedvese, Regina akkor már másfél éves kislányát nevelte.

Habár az énekes felesége kislányát is a sajátjaként neveli, vágytak már közös kisbabára. Az azonban meglepetésként érte őket, hogy egyszerre ketten fognak érkezni.

"Az első vizsgálatnál az orvosunk egy nagyon helyes, kisbabás kitűzőt viselt. Amikor meglátta a monitoron a két petezsákot, csak ennyit mondott: lehet, hogy két kitűzőt kellett volna felvennem erre az alkalomra. Azonnal értettük, mire céloz, csak nem mertük elhinni. Bevallom, én nagyon örültem, mert gyerekként álmodoztam arról, hogy ikres apuka leszek..." – mesélte Dávid a Story magazinnak.

A kisfiúk januárban érkeznek majd, amire a család teljesen felkészült, ám a neveket illetően nem jutottak dűlőre. Azt is elárulták, hogy a gyermekeik kétpetéjű ikrek lesznek, de alig várják, hogy egyforma ruhákba öltöztessék őket.

Forrás: Blikk