Nánási Pál elárulta szerelmük igazi titkát
2019-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már 11 éve alkot egy párt Ördög Nóra és Nánási Pál – a fotós elárulta, miben látja harmonikus házasságuk titkát, sőt, korábbi válásáról is mesélt.

A Nánási házaspárra öröm ránézni! Ördög Nóráék családja sokak számára szolgál példaként, hiszen teljes összhangban és boldogságban nevelik gyermekeiket, miközben már 11 éve alkotnak egy párt. Hogy mi a kapcsolatuk titka? Nánási Pál elárulta a Bestnek.

„Személyiségünket tekintve és művészi szemmel nézve is szerencsés kombó vagyunk. Ő egy gyönyörű nő, aki figyel magára, én meg nagyon szeretem a szépet” – kezdte a fotós, akinek igazi múzsája a kedvese, lenyűgözőnek tartja mind kívülről, mind belülről. Nóri emellett lendületet ad a férjének, határozottságával, őszinteségével mindig példaként szolgál. A nagy idill mellett azonban a családapa leszögezi: természetesen náluk is előfordulnak nehezebb napok.

„Nekünk is vannak rossz pillanataink, nem próbálok meg úgy csinálni, mintha minden fenékig tejfel lenne.”

Ugyanakkor fontosnak tarja, hogy mindig párja mellett álljon, támogassa őt, éreztesse vele, hogy szereti, tiszteli, nagyra értékeli.

„Nem viszek minden nap virágot az öltözőjébe, de tudtára adom, hogy szép, és hogy azáltal tudok jobb ember lenni, hogy vele vagyok. A boldog életünk titka, hogy mindent megbeszélünk, mert tudjuk, hogy különben szétrázódunk. Az állandó kommunikáció és vonzalom tart minket egyensúlyban” – mesélte Nánási, akinek közös álmai is vannak a párjával. Jelenleg is egy ilyenen dolgoznak: jövőre bisztrót nyitnak Balatonakarattyán.

 

Ahhoz, hogy minden ilyen jól működjön kettejük között, a fotós felhasználja előző kapcsolatából szerzett tapasztalatait.

„Minden hiba, amit régen elkövettem, most tanulságként lebeg a szemem előtt. Mivel egy házasságot már elrontottam, óvatosabb vagyok. Talán épp az volt a válásom igazi funkciója, hogy a jelenlegire sokkal jobban tudjak vigyázni.”

Forrás: Blikk