Nagy Feró a feleségéről vallott
2024-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi, Párkapcsolat

Nagy Feró és felesége, Ágnes már több mint negyven éve élnek boldog házasságban, noha a kapcsolatuk hajnalán gondolni sem merték, hogy ilyen sokáig kitartanak egymás mellett.

Feró szerint a jelentős korkülönbség miatt először igyekezett nem közeledni Ágneshez, ám mégis egymásba szerettek.

– A barátnője volt belém szerelmes. Egyszer átjöttek hozzám ketten, én pedig megláttam őt. Egyből éreztem, hogy ez a csaj kell nekem, de tudtam, hogy húsz év a korkülönbség köztünk, ezért nem is tettem olyan lépést, amitől úgy érezte volna, hogy szeretnék ráhajtani. Többször volt a társaságunkban rajongóként, pedig már rég nem azon a szinten volt - árulta el az énekes, aki rögtön feleségül vette a szerelmét, miután kiderült, hogy közös gyermekük lesz.

– Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük. Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk. Emiatt csak a két tanú volt jelen: a technikus és a gitáros. Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek. Először nem volt felhőtlen az örömöm, hiszen akkor már nem hittem a sírig tartó szerelemben és az olyan házasságban, ami legalább húsz évig tart, hiszen egyszer már elváltam... De Ági mindent megváltoztatott. Azt hittem, pár évig elvan egy zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, így lepattint. Azóta viszont eltelt negyven év, és – őszintén – hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom! – mesélte Feró, Ágnes pedig hozzátette:

– Egyet kell megjegyeznie mindenkinek: ha hazajön a férj, egy jó feleségnek akkor is szeretnie kell, ha nem éppen rózsaillatú. Szerelmes, nem? Akkor ezt is szeretnie kell. Hiába nehéz egy rockerrel, hiszen határozott egyéniség, megy a feje után, de akkor is a férjem, akit mindennél jobban szeretek.

Ágnes szerint percenként el tudnának válni Feróval, de nem teszik, inkább elfogadják egymás hibáit. Elmondása szerint azért szeretett bele Feróba, mert idősebb volt, és mert látta, milyen odaadóan bánik az akkor ötéves fiával.

– Anyukám féltett ettől a kapcsolattól, de mondtam neki, ha ez az ember nem húz végig a hajamnál fogva a csillaghegyi Mátyás király úton, akkor kitartok mellette életem végéig – mondta Ágnes.