Nagy Ervin és Borbély Alexandra elhalasztotta az esküvőt
2020-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nyárra csodás esküvőt tervezett Nagy Ervin (44) és szerelme, Borbély Alexandra (34), ám az élet felülírta a színművészek terveit. A pár négy éve van együtt, tavaly novemberben pedig A Tanár csillaga megkérte kedvese kezét. Idén szerettek volna egybekelni, ám a koronavírus miatt ez nem volt lehetséges és az RTL Klubon a szerelmesek azt is elmondták, valószínűleg a babaprojekttel is várniuk kell addig, míg nem járulnak az oltár elé.

– Abszolút tervezünk közös gyermeket, csak nem tudjuk, hogy mi legyen előbb, esküvő vagy baba – mondta Alexandra az Életünk történetében, amely műsorban sminkmesterek segítségével őt és kedvesét is megöregítették.

A műsorvezető Friderikusz Sándor felvetette, vajon Alexandra konzervatív szülei jó szemmel néznék-e, ha előbb jönne a baba és csak később kelnének egybe.

– Hoppá, erre nagyon ráéreztél! – mosolyodott el Ervin, aki a nászra is kitért.

– Úgy volt, hogy lesz, júliusban tartottuk volna, de a vírus miatt eltöröltük. Annyira féltjük Alexandra szüleit, hogy nem mertünk kockáztatni. Amúgy az én fejemben az a kép van, hogy két közös gyermekünk lesz és hosszú távra tervezünk egymással.


Forrás: Blikk