Nádai Anikó teljes mámorban úszik kisfia születése óta
2022-08-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó sok anyukához hasonlóan, nem győz betelni a kisfia illatával, apró testével és puha bőrével. A műsorvezető teljes mámorban úszik, mióta Alex megszületett. Bár már rakott ki korábban a kicsi lábáról képet, eddig többet nem lehetett látni belőle. Most azonban megmutatta, milyen békésen pihen a kisbabája az ágyában.

Nádai Anikó július 19-én hozta világra a második kisfiát, vagyis a vőlegényével első közös gyermekét. Sokáig azt rebesgették, hogy a Péter Pál nevet kapja majd a kicsi, végül azonban az Alex mellett tette le a voksát a pár. A csöppség születése után nem sokkal Hajmásy Péter egy tejfakasztó bulin vett részt, ahonnan félreérthető fotók kerültek ki róla és egy nőről, aki beszédbe elegyedett vele. A rajongók egyből elkezdtek pletykálni azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett ezen az összejövetelen, míg a műsorvezető természetesen kiállt a vőlegénye mellett.

A gyermeküket eddig még nem mutatták meg a nagyvilágnak, egyelőre szeretnének kihasználni minden közös percet, amit vele tölthetnek az első hetekben, hónapokban. A kisbabájuk mini talpát azonban már mindketten megosztották, hiszen ha akarnák sem tudnák véka alá rejteni, hogy mennyire boldogok. Anikó ezúttal Alexet egy másik szögből fotózta le és mutatta meg, hogy éppen milyen nyugodtan pihen a kis hintaágyában. A kép a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában volt látható.

Forrás: Blikk