Nádai Anikó kivirult új szerelme oldalán
2021-07-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Teljesen kivirult Nádai Anikó, aki a legfrissebb képein szinte ragyog. Látszik rajta, végre révbe ért az élete, pedig egy évvel ezelőtt még ő sem gondolta volna, hogy ilyen harmonikus párkapcsolatban lehet része.

Ráadásul a Házasodna a gazda 4. évada is elindul hétfőn az RTL Klubon, amit már nagyon vár a vonzó műsorvezető.

– Izgatottan készülök az új évadra, mert mindegyik szériában van valami meglepő, új és izgalmas. Sok minden nekem is csak az első adások alkalmával derül majd ki, ez mindig olyan jóleső bizsergés – mesélte a Blikknek Nádai Anikó, akinek a műsor előtt azért a pihenésre is jutott ideje.

Párjával, Hajmásy Péterrel és kisfiával, Patrikkal minden pillanatot kihasználtak, amit csak együtt tudtak tölteni.

– Most kicsit több időt tudtam szentelni a családnak, többször voltunk kirándulni hármasban, de néhányszor a Balatonhoz is eljutottunk kettesben és Patrikkal is. A kisfiamnak augusztusban lesz a születésnapja, és mivel még nem ült repülőn, szeretnénk őt meglepni egy úttal. Olyan célban gondolkodunk, ami nem jelent sokórás repülőutat, a legesélyesebb Görögország, de akárhová megyünk is, Patriknak biztos óriási élmény lesz – mesélte lelkesen az RTL Klub műsorvezetője.

Anikó le sem tudná tagadni a boldogságát, az Instagram-oldalán megosztott fotói alatt sorra kapja az elismerő megjegyzéseket, ami nemcsak az alakjának, de a kisugárzásának is szól.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés


– Örülök, hogy a fotókon is látszik, milyen boldog vagyok. Nagyon jó párost alkotunk Petivel, nincs olyan dolog, amit ne fogadnánk el a másikban, és én nagyon élvezem, hogy végre igazán önmagam lehetek egy kapcsolatban, mert úgy szeretnek, ahogy vagyok. Mindketten figyelünk a másikra, a kapcsolatunk egyik alappillére azonban a humor. Mindenen képesek vagyunk nevetni, de mindemellett igazán számíthatunk is egymásra – áradozott kedveséről a műsorvezető. 

Anikó azt is elárulta, az élet legfontosabb dolgairól is hasonlóan gondolkodnak, ezért természetesen szóba került már közöttük az esküvő és a családbővítés, ám egyelőre nem kapkodnak. Az azonban jó jel, hogy Anikó, akinél eddig nem merült fel, hogy oltár elé állna, elgondolkodott azon, hogy Péterrel összekötné az életét.

– Egy kapcsolatban sokat számít, hogy mindkét félnek ugyanolyan céljai legyenek. Mindkettőnknek fontosak a hagyományos családi értékek. Igen, volt már köztünk szó esküvőről és gyerekről, de semmit nem akarunk elsietni, minden jön majd a maga idejében – árulta el sejtelmesen a műsorvezető.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés


Nádai Anikó és Hajmásy Péter tavaly talált egymásra, épp akkor, amikor a tévésnek több megpróbáltatással is szembe kellett néznie: elhunyt szeretett édesanyja és méhnyakrák előtti stádium miatt is műteni kellett.

– Tavaly még nem is gondoltam volna, hogy most ilyen kiegyensúlyozott életem lesz –mondta. – Akkor talált rám a szerelem, amikor a legkevésbé kerestem, és a mai napig hálás vagyok ezért. Az elmúlt időszak megtanított igazán értékelni a jó dolgokat.

Forrás: Blikk