Nádai Anikó exével jött össze az RTL sikersorozatának színésznője
2023-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd már két hónapja egy párt alkotnak, ám csak most vállalták a nyilvánosság előtt a szerelmüket.

Evelin sikeres színésznő, Dániel pedig olyan népszerű sorozatok rendezője, mint A Király és a Válótársak, a közös munka mégis elkerülte őket.

– Soha nem dolgoztunk együtt, de természetesen tudunk egymásról. Tisztában voltam vele, hogy Evelin egy csodálatos színésznő, ám semmilyen közvetlen kapcsolat nem volt közöttünk egészen tavaly novemberig – mesélte Dániel.

Evelin abba is beavatta a Story magazint, hogy hogyan ismerkedtek meg jelenlegi párjával.

– Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és hogy nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember! – emlékezett vissza a színésznő.

Mivel kölcsönös volt a szimpátia, és a kémia is megvolt, ezért igyekeztek minél több időt együtt tölteni, sőt, már össze is költöztek.

– Hamar összeköltöztünk Evelinnel, de igazából magától értetődő volt az együttélés. Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel – fejtette ki a férfi.

Dánielnek az előző kapcsolatából, Nádai Anikótól született egy kisfia, Patrik, akivel Evelinnek sikerült megtalálnia a közös hangot, aminek a rendező örül a legjobban.

A szerelmesek, akik között nagy az összhang, nemrég Jordániában voltak nyaralni, ahol a színésznő Dániel kedvéért még a búvárkodást is kipróbálta.