Molnár Nini párkapcsolatáról vallott
2020-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Elstartolt a Feleségek luxuskivitelben újabb évada a VIASAT3-on. A műsor további feszültségeket és intrikákat mutat meg a felső tízezer életéből. Molnár Nini a korábbi évadban arról panaszkodott, hogy nehezen talál rá a szerelem, ám most a műsor első részében elárulta: van valakije. A Blikk felkereste a „feleség” státusz nélküli luxusfeleséget, hogy meséljen, számára mit jelent a szerelem, hogyan éli meg a jelenlegi párkapcsolatát, és ha eljön az igazi, kötne-e vele házassági szerződést.

Rögtön az első rész elején elárulta, hogy megismerkedett valakivel. Ő mit szól a műsorhoz?

– Tegnap együtt néztük pár baráttal és a párommal a műsort, és nagyon nem tetszett neki. Feszültséget okozott, hogy szerepelek ebben a műsorban. Úgy tűnik, ő konzervatívabb, mint én, illetve furcsa lehet neki, hogy olyan is vagyok, mint a műsorban, ami más, mint ahogy ő engem megismert. Ez egy érdekes szituáció, szerintem nem fogjuk a többit együtt nézni (nevet). De ez nem baj, fontos, hogy sok közös pont legyen, de tök jó, ha vannak ellentétek. Én elég extrém tudok lenni, jó, ha ebből kicsit kimozdít, új irányt mutat, én pedig kizökkentem őt a komfortzónájából. Még nagyon új a kapcsolatunk, megértem, hogy a műsor még újdonság számára.

Korábban említette, hogy nehezen ismerkedik...

– Inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon sokan tartanak tőlem, mert egy karakán nő vagyok, egy üzletasszony, aki felépített egy külföldön is ismert brandet, és ez rémisztő lehet. Egy olyan férfi nem is tud őszintén közeledni hozzám, aki nincs rendben saját magával, avagy nincs mögötte komoly karrier. Ez elég sok nehézséget okozhat. Az első show után rengeteg olyan pasi volt, aki a hírnév miatt próbált behálózni. Sőt, olyan is volt, aki azt mondta, nem zavarja, ha szerepelnie kellene, de nekem ez no go, intő jel, mert egy komoly férfi nem való egy ilyen műsorba, ez szerintem a lányok játszótere.

A műsor után megrohamozták a férfiak?

– Volt egy-két jelentkező, de nem árasztottak el, ami az egyik jele annak, hogy kicsit tartanak tőlem. Egy-két bátor Instagram-üzenet jött, de ezen túl nem volt ilyen. A nagynéném viszont nagyon izgult a szereplésem miatt. Én elég zárkózott vagyok, nehezen engedem közel magamhoz az embereket, és a nagynéném félt, hogy más kép alakul ki rólam, mint aki valóban vagyok, és nem a megfelelő férfiakat fogom bevonzani az életembe. De én nagyon megválogatom, hogy kivel megyek el egy randira, így működik egy szűrő, ami távol tart az esetleges negatív élményektől.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NINI MOLNAR (@ninimolnar) által megosztott bejegyzés


Milyen az ideális férfi, az ideális párkapcsolat?

– A lényeg, hogy minden zökkenőmentesen menjen, hasonlóak legyünk, de mégis legyen különbség. Szeretem, ha egy férfi legalább annyira karrierista, mint én, legyen szenvedélye a hivatása. A szüleim a példa nekem, ők hosszú ideje vannak együtt, de figyelnek rá, hogy ne hunyjon ki a láng közöttük.

Tudna annyira bízni a párjában, illetve majd a férjében, hogy például ne írjanak házassági szerződést?

– Szerintem igen. Ha megtalálom azt, akivel igazán passzolunk, és még az értékrendünk is ugyanolyan, akkor benne megbízom, és fel se merül, hogy valamit ne tudjunk megbeszélni vagy megoldani, és akár örökké együtt maradhatunk, hogy ez a kérdés fel se merüljön.

Az ismert emberek általában a nagyvilág előtt élik a szerelmi, majd a családi életüket is: erről mi a véleménye? Ön is elég aktív a közösségi oldalakon...

Ketté kell választani: én a sorozatot is szingliként vállaltam el, mert saját magamért felelősséget tudok vállalni. Ha van egy férjed, családod, gyermekeid, az egész más helyzet, az teljesen más felelősséggel jár. Engem lehet szidni az Instagramon, bárhol, de a családomat nem tenném ki ennek. Ez egy intim dolog, ami a négy fal között folyik. Engem a követőim szingliként ismertek meg, ez érdekli őket, a magánélet az más, szerintem nem sértődnek meg, ha erről kevesebbet, vagy egyáltalán nem hallanak. Rengeteg követőt lehet szerezni terhesfotókkal, meg ilyen jellegű dolgokkal, de nekem sokkal fontosabb, hogy ezeket a belső pillanatokat én tudjam megélni. Egyébként, amióta van párkapcsolatom, kevesebbet vagyok az Instagramon, és jobban tudom értékelni a dolgokat:, ha nem osztok meg egyes pillanatokat az életemből, azok sokkal intenzívebben az enyémek lesznek, nem sodorja őket el az internetes pörgés, így értékesebbé válnak.

A Feleségek luxuskivitelben műsort a Puncs.hu is támogatja.

Forrás: Blikk