Kiderült, hogyan alakult szerelemmé Széphalmi Juliska és Nagy Balázs kapcsolata
2020-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bombaként robbant a hír hétfőn, hogy a Madách Színház színészének, Sánta Lászlónak a felesége, Juliska (28) máris új férfi oldalán boldog. Választottja pedig nem más, mint Nagy Balázs (46) színész. A pár már hét éve jó kollegiális kapcsolatban állt, amely az elmúlt fél évben mélyült barátságá, majd nemrégiben szerelemmé.Sánta Laci és táncművész párja, Juliska kapcsolata októberben futott zátonyra, akkor jelentették be, hogy a házasságuk véget ért. Színházi körökből azonban már tudni lehetett, hogy a pár régóta problémákkal küzd.

Nagy Balázst a Blikknek elmondta, valóban nagyon szeretik egymást Juliskával, de nem akarták a kapcsolatukat egészen addig felvállalni, ameddig a táncművésznő nem válik el hivatalosan is a férjétől.

– Lacival megbeszéltük ezt rögtön az elején, amikor kiderült. Elmondtam neki teljesen normálisan, hogy nem akarok neki ezzel fájdalmat okozni, mert nyilván mi egy jó haveri viszonyban voltunk. Elmondtam neki, hogy ez nem ellene szólt. Teljesen normális, békés, baráti megbeszélés volt ez a Lacival – mondta Nagy Balázs, aki azt is elárulta, hogyan alakult ki Juliska és közötte a szerelem.

– Mind a ketten egy nehéz időszakon mentünk keresztül, én több mint egy éve egyedül voltam, Juliska pedig éppen egy házasságból jött ki. Akkor alakult át ez az egész barátság, amikor azt kezdtem érezni, hogy hiányzik. Ragaszkodsz hozzá, várod, hogy mikor találkoztok, és egyszer csak rájön az ember arra, hogy beleszeretett a másikba – mesélt érzéseiről a Blikknek a színművész.

 

Nagy Balázs hozzátette: úgy érzi, neki semmi köze nincsen ahhoz, hogy párjának milyen problémái voltak a házasságában, diszkréten kezeli ezt a kérdést.

– Az, hogy ők hogyan élték az életüket, hogyan próbálják megoldani a problémáikat, abszolút az ő magánügyük, amibe nekem eszembe sem jutna beleszólni. Nem fogom ölelgetni vagy csókolgatni Juliskát Laci előtt, mert egy ilyen történetben azt gondolom, az ember maradjon tisztességes! – tette hozzá Nagy, aki elárulta: bár nagyon szeretik egymást Juliskával, addig nem költöznek össze, amíg papíron nem zajlik le a válás.

– 46 éves vagyok. Sok mindenen keresztülmentem. A döntéseimért vállalom a felelősséget. A gyermekeimmel nem élek együtt, de az édesanyjukkal kiváló kapcsolatatot ápolok. Közösen felügyeljük őket, és a gyerekek boldogsága az első – mondta Nagy Balázs.

A Blikk megkereste Sánta Lászlót is az ügyben, aki szűkszavúan nyilatkozott.

– Nem kívánok nyilatkozni Juliska és Nagy Balázs viszonyáról! Számomra egyetlen dolog számít, és az a közös kisfiunk! Én csak és kizárólag a gyermekemmel szeretnék foglalkozni, nála nincs fontosabb feladatom az életben! – mondta a Blikknek Sánta László.

Forrás: Blikk