Molnár Nini és Fucsovics Márton összejöttek
2023-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újabb álompár van születőben? Szemfüles rajongók szúrták ki, hogy a Feleségek luxuskivitelben és a Celeb vagyok, ments ki innen! egykori szereplője, Molnár Nini és a jelenleg legmagasabban jegyzett férfiteniszezőnk, Fucsovics Márton az utóbbi időben mintha egyre több időt töltene együtt.

Míg követőik egy emberként szurkolnak kedvenceik boldogságukért, addig a két sztár közösségi oldalaikra feltöltött beszédes fotóik arról árulkodnak, hogy az ismeretségük idővel túlmutathat a barátságon, és gyanítható, hogy egyre jobban élvezik egymás társaságát.

A vonzó divattervező két hete a teniszező személyes boxából drukkolta végig Fucsovics mérkőzését a német Zverev ellen a párizsi Masters-tornán, szemmel láthatóan teljesen átadva magát a szurkolásnak.

– Nini egyáltalán nem fogta vissza magát, hangosan szurkolt, fel-le ugrált, nagyon izgult Marci sikeréért – számolt be egy szemtanú.

A magyar tenisz-Davis-kupa csapat vezére szerdán már a reptérről jelentkezett be 24 órán át elérhető Instagram-történetében, jelezve, egy hölggyel koccint, utazásra készen, majd nem sokkal később az előtte álló egyhetes nyaralás helyszínét is megmutatta a követőinek. Ezzel párhuzamosan Nini is hasonló történetet posztolt a közösségi oldalán, amelyből sokan arra következtettek, hogy együtt utaztak külföldre, hiszen a két – a Maldív-szigetekre hajazó – helyszín megszólalásig hasonlít egymásra.

Sokak szerint árulkodó, hogy Nini egy ideje tényleg feltűnően érdeklődik a sportág iránt: szeptemberi kampányában a modelljét is teniszruhába öltöztette, aki a hálónál, ütővel a kezében pózolt a reklámfotókon.

A szexi tervező korábban elmondta, jó ideje keresi a boldogságot, s igyekszik teret adni az ismerkedésnek, amikor csak lehetősége van erre.

– Úgy érzem, már beleférne az életembe egy párkapcsolat, sőt, szeretnék is, de nem mindenáron. Reménytelenül romantikus vagyok, tényleg a szerelemben hiszek, így ameddig nem jön el a lelki társam, addig nem lesz párom.

Ám ha érkezik egy ilyen férfi, akár már most megállapodnék és családot alapítanék

– nyilatkozta idén nyáron Nini. Nos, ki tudja, talán az imái meghallgatásra találtak...

Mindenesetre elképzelhető, hogy Fucsovics is szabadon ismerkedhet, hiszen nyáron röppentek fel a pletykák arról, hogy szakított szépséges menyasszonyával, Anett-tel, igaz, később olyan hír is jött, hogy kibékültek. Azóta viszont semmit sem hallani kettejük szerelméről, sőt, már a közösségi oldalaikon sem követik egymást, így elvileg semmi akadálya annak, hogy a sármos sportoló bátran ismerkedjen Ninivel.

Kerestük a sportoló menedzserét, akinek – bevallása szerint – nincs tudomása munkatársa magánéleti történéseiről, illetve Ninit is elértük telefonon, hogy megkérdezzük, valóban Fucsoviccsal tölti-e az idejét, ám sejtelmesen csak annyit mondott:

– Erről nem szeretnénk nyilatkozni – fogalmazott többes számban.