Young G Béciék mégsem költöznek Kanadába
2023-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hazaérkezett Magyarországra Young G Béci és párja, Mészáros Norina, miután hónapokig Kanadában voltak. A szerelmesek mégsem költöznek a tengerentúlra.

Young G Béci óriási lehetőséget kapott: egy hónapot tölthetett el Kanadában. A rapper azonban nem nyaralt, hanem turnézott a tengerentúlon, ahova a családja akkor nem tudta őt követni. Később kiderült, nemcsak a fellépések miatt ment külföldre, hanem egy másik, fontos oka is volt, ugyanis a feleségével, Norinával komolyan fontolgatják egy második gyermek vállalását, ám ez számukra csak béranya segítségével megoldható. Mivel itthon mindez nem elérhető, lehetségesnek tartották, hogy Kanadában oldják meg a béranyaprogramot, ám mivel ilyenkor a kilenc hónap terhességi időt mindenképp ott kellene tölteniük, megfordult a fejükben, hogy akár évekre is kiköltöznek.

Az édesanya az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, elárulva, hogy pár napja érkeztek haza a tengerentúlról, s az átállás nehezebb volt számukra, mint gondolták. Norina a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében közölte azt is, hogy végül nem költöznek Kanadába.

– Meg szerettem volna én is nézni, hogy milyen... De egyáltalán nem jött be, azt érzem, nem tudnék ott élni! Másfél hónap elég volt arra, hogy felmérjem a terepet. A gyerekem miatt akartam, hogy angolul tanuljon, mert ha angolul tudsz, bármire képes vagy. De inkább egy angol ovinál döntök! Nincs az a pénz, hogy odaköltözzek! Európa szerintem sokkal jobb, szebb és fejlettebb, mint Amerika bármelyik része... Pedig voltam már Los Angelesben is, de egyszerűen nem jön be a kanadai vagy amerikai mentalitás! Hamarabb mennék olasz vagy spanyol területre, azok a mi „testvéreink” – mondta Norina, aki arra is kitért, lesz-e így tesója a lányának.

Tesója még lehet, mert Európában sok helyen van béranyaság! De jelenleg olyan kemény dackorszakban van, hogy egy ideig nem foglalkoztat a tesó ügy. Nagyobb tesója viszont van

– tette hozzá Norina.