Molnár Gusztáv felesége a színész gyerekkori barátjával jött
2022-10-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Máris továbblépett Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien. Azt ugyan még nem meri kimondani, hogy szerelmes, de nem tagadja, hogy a nehéz hónapok után igyekszik új életet kezdeni.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házasságát igencsak próbára tette a színész alkoholfüggősége. A szerelmük nem állta ki ezt a próbát: bár Vivien sokáig kiállt a férje mellett, erősen küzdött, hogy minden rendbe jöjjön, végül augusztusban feladta a küzdelmet, és elindította a válást, miután kiderült, hogy Gusztáv hűtlen volt.

„Megsemmisültem nőként. Itt már nem volt visszaút, mert ez számomra megbocsáthatatlan volt” – mondta Vivien.

Nemrégiben kiderült, hogy Vivien más férfi oldalán vigasztalódik, most pedig arra is fény derült, hogy ez a férfi nem más, mint Gusztáv egyik gyerekkori barátja.

„A saját családom és Guszti családja is pontosan tudja, min mentem keresztül, végig ott voltak mellettem. Van egy baráti társaságunk is, főként Guszti barátaival. Régóta ismerem őket, évek óta jó viszonyt ápolunk. Sokat segítettek nekem ebben a nehéz időszakban is” – mesélte Vivien, aki az egyik baráttal különösen jól megtalálta a közös hangot. Bátran mesélt róla, ám a nevét nem árulta el.

„Mindkettőnknek voltak nehéz időszakai az életben, és az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk. Megértésre találtunk egymásnál, ami az ősz beköszöntével hiányérzetbe csapott át, ha nem találkoztunk. Szóval igen, az élet úgy hozta, hogy Guszti gyerekkori barátja a párom” – jelentette ki Vivi, hozzátéve: még igencsak az elején jár a kapcsolat, ezért óvatos.

„Amikor az ember ennyire megégeti magát, mint én, próbál vigyázni a szívére. Randizunk, fontos a másik jelenléte, egyelőre ennyit mondanék. És hogy mindez azért lehetséges közöttünk, mert nem idegen a kisfiamnak sem. Évek óta ismerik egymást” – mondta.

 

Gusztáv csak kinevette őt

Vivien maga mondta el a hírt Gusztávnak még annak rehabilitációja alatt, szeptemberben. Ő azonban csak viccesnek találta a helyzetet.

„Csak nevetett rajtunk. Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok” – mesélte Vivien a Story Magazinnak.