Molnár Anikó kiábrándult
2018-07-02  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az egykori valóságshow-szereplőnek elege van a hazugságokból, őszinteséget és hűséget szeretne.


A Borsnak adott interjút annak kapcsán, hogy a napokban egyre több olyan bejegyzést tesz közzé közösségi oldalán, amelyben a szerelem értelmét firtatja. Minden jel arra mutat, hogy Anikó teljesen kiábrándult az igaz szerelemből, mely javarészt legutóbbi kapcsolatának köszönhető, amely öt éven át tartott.

– Megcsalják egymást az emberek, hazudoznak. Néhány hónapja léptem ki én is egy ötéves kapcsolatból, és mint kiderült, ő is végighazudta az egészet. Már inkább csak szeretőt tartanék. Ha szerelmesek vagyunk, úgyis fájdalom a vége. Ezt már nem akarom. Nem akarok már hazugságokat, csak mondjuk ki kerek perec, mit akarunk, és minden tiszta marad – mesélte a lapnak Anikó.

Anikó azt is elárulta, mit várna el egy párkapcsolattól.

– Jelenleg nem látom értelmét egy párkapcsolatnak az életemben. Nincsenek nagy elvárásaim. A retróértékeket szeretem az életben: egy nő legyen nő a kapcsolatban, egy férfi pedig férfi. Szövetséget kell alkotni, amibe senki nem tud belerondítani. Őszinteséget és hűséget szeretnék – osztotta meg nézeteit.

Forrás: Blikk