7 nőtípus, akitől menekülnek a férfiak
2018-07-02  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Rátaláltál arra a férfire, akire már régóta vágytál? Nagyon szeretnéd felhívni magadra a figyelmet, de nem tudod, hogyan hódíthatod meg őt? Ha úgy viselkedsz, mint az alábbi cikkben felsorolt nőtípusok, a férfiak nem fognak sokat gondolkodni, hanem homlokegyenest menekülni fognak tőled, így mindenképp vigyázz, milyen nőtípus képét mutatod a férfiak felé.

1. A hóhér

A hóhér-nő mindig azon van, hogy ő irányítsa a párkapcsolatot és a férfi minden mozdulatát. Ő az, aki azt képzeli, hogy csak ő tud megoldani minden problémát, a férfi pedig semmire sem képes. Bár néha nemes szándék vezérli, mégis az, hogy megmondja a férfinak, hogy csak az a jó, ahogyan ő gondolja, mégsem nemes szándékról vall. A folyamatos kontroll alatt tartás nem tesz mást, mint meggyengíti a férfi önbizalmát, ezáltal pedig pont azt a tulajdonságát veszti el, ami miatt egy férfi igazi férfinek érezheti magát: a férfiasságát.

2. Az anyáskodó

Az anyáskodó nő ugyanazt teszi a párjával, mint egy anya a gyermekével. Folyamatosan aggodalmaskodik, azt gondolja, hogy neki a feladata gondoskodni a párjáról minden féle téren, így még a férfi ruháit is ő vásárolja meg, sőt ki is készíti neki, hogy mibe öltözzön föl, amikor munkába megy. Az anyáskodó nő a kapcsolat érzelmi barométereként működik. Lehet, hogy ez egészségesen hangzik, azonban a valóságban ez mégsincs így. Az anyáskodó nő minden párkapcsolati terhet magára vállal, és mindig úgy érzi, hogy neki a feladata, hogy a kapcsolatot működőképessé tegye.

3. A ravasz róka

A róka-nő egy csábító nőszemély, akinek könnyen megy a csábítás és minden férfit megkaphat, akit csak akar. A róka-nő szexuális kisugárzásával tudja befolyás alatt tartani a férfiakat. Ezzel a nőtípussal azért nem fog működni a párkapcsolat, mert ez a fajta nő gyakorlatilag nem tesz mást, mint befolyásolja és manipulálja a partnerét a szexuális kisugárzásával – ha szexet akar, akkor a férfinek cserébe azt kell tennie, amit a róka-nő mondd.

4. A bajos

A mesékben romantikus ugyan, amikor a herceg megmenti a bajba keveredett hercegkisasszonyt és végül boldogan élnek, míg meg nem halnak, azonban a valóságban ez teljesen másképp működik. Hosszú távon egy nő nem keveredhet mindig bajba csak azért, hogy a párja kimentse őt. Egy olyan nőt, aki semmire sem képes az életben és semmit sem tud magától megoldani, a férfiak vissza fognak utasítani, el fognak hagyni.

5. A kötekedő

A párkapcsolat kezdetén lehet, hogy vicces az, ha egy nő kötekedik és viccelődik a párjával, azonban a férfiak nagyon hamar megunják azokat a nőket, akik folyamatosan piszkálják őket. A túl sok kötekedés és piszkálódás egy falat épít a partnerek közé, és mindkét partner úgy érezheti, hogy nem tudnak egymással nyitottan és őszintén beszélgetni.

6. A könyvelő

A könyvelő-nő mindig a párkapcsolati egyenlőségre fókuszál. Ez a nőtípus mindig észben tartja, hogy mikor ki fizet, hol és mennyit. A probléma ebben az esetben az, hogy a párkapcsolat nem egy üzlet, hanem egy örömforrás. Ha a párkapcsolat nem örömforrásként működik, a párkapcsolat előbb-utóbb tönkre fog menni.

7. A hercegnő

A hercegnőt játszó nőt kevésbé érdekli a szerelem és mindig arra a vágyára összpontosít, hogy őt imádják és felmagasztalják. A hercegnő típusú nő mindig olyan férfihez szeretne férjhez menni, aki úgy látja őt, mint egy trófea feleséget. Azok a nők, akik ezt a nőtípust testesítik meg, nem csak a partnerük boldogságát lopják el, hanem saját magukat is megfosztják a valódi szerelem megtalálásától.