Mohamed Fatima 42 évesen vállalna gyermeket
2023-08-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ha valóra válik az álma, két esztendőn át a picire akar koncentrálni.

Nagyot fordult az elmúlt időszakban Mohamed Fatimával a világ: az aranytorkú énekesnő sugárzik a boldogságtól, hiszen stabil párkapcsolatban él, s a zenei karrierje is felfelé ível, amióta a saját kezébe vette az irányítást. Érthető, hogy egyiket sem szeretné elengedni.

Fatima nemrég ünnepelte a második házassági évfordulóját a férjével, Gáborral, akivel a pandémia idején ismerkedtek meg. A szerelmesekben természetesen felmerült a családalapítás gondolata. A 42 éves énekesnő bízik abban, hogy természetes úton még idén megfoganhat a szerelemgyermekük, de az örökbefogadás gondolatát sem veti el. Egy biztos, a zenélést nem szeretné abbahagyni.

Zenészként mondom, hogy ebből nem lehet csak úgy visszavonulni. Amikor jön egy ihlet, egy dallam… Van olyan, hogy éjszaka felkelek, majd hangjegyzetben rögzítem, ami eszembe jutott. Ennek Gábor nagyon szokott örülni

– nevetett az énekesnő, akinek a zene a gyermekkora óta jelen van az életében, és ezt továbbadná majd a gyermekének is.

Az első szerelmes két évünk biztosan a picié lesz, de szerintem lehet ezt egészségesen kezelni. Mivel még nem volt pici babám, lehet, most jót mosolyognak rajtam az édesanyák. Most azt gondolom, az internet nagy segítség, tudok a rajongóimnak énekelni

– árulta el Fatima, akinek sokáig az édesanyja volt a legnagyobb rajongója.

– Anyukám is szeretett énekelni, gyerekkoromtól ragadt rám ez az egész. Eleinte róla ismert mindenki, nagyon hitt bennem. A zene rengeteget tud adni, biztosan hagyom majd a gyerekem kiteljesedni – mondta határozottan, hozzátéve: egyelőre egy koncertre készül a zenekarával.

Fatima a Fekete Vonat búcsúkoncertjével lezárt egy korszakot, és szeretne jobban kiteljesedni a zenében, így idén alapított zenekarával, a Fatima You Soul névre keresztelt formációval folyamatosan új dalokon dolgoznak. A rajongóknak azonban nincs miért aggódniuk, mert Fatima őket sem szeretné elhanyagolni.

– Augusztus 14-én és 15-én is koncertezünk a zenekarommal, de új videóklip és dalok is várhatóak. Szeretném megmutatni a spirituálisabb oldalamat, úgy érzem, megértem emberileg, és van mondanivalóm a közönségemnek.