Mit jelent, ha napokig nem ír rád?
2022-10-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnod, ha a várva várt válasz késik. 


Ilyenkor azonnal aggódni kezdesz, hogy már soha többé nem ír? Talán máris talált valaki mást? Nehéz helyzet, ha egy számunkra szimpatikus partner egyszer csak hosszabb ideje nem jelentkezik, hajlamosak vagyunk ilyenkor mindenféle negatív dologra gondolni, de sok esetben csak a képzeletünk játszik velünk. Cikkünkben segítünk megérteni, mi lehet még a háttérben.

1. Tényleg nagyon elfoglalt
Hogyan lehet valaki annyira elfoglalt, hogy napokig egy rövid kis üzenetet sem tud küldeni? Nevetségesnek tűnik, de az élet néha produkál olyan helyzeteket, hogy még egy ilyen kis apróság sem fér bele valakinek az idejébe. Éppen egy olyan élethelyzetbe kerül, hogy megváltozik a prioritások sorrendje. Ne vedd rögtön zokon, inkább próbálj meg érdeklődni felőle, hogy lássa, törődsz vele. A folytatásból úgyis kiderül, hogy áll a dolog kettőtök közt.

2. Szereti játszani a hűvöset
Sokan próbálnak felvenni egy álarcot, hogy ne lássák rajtuk a kétségbeesést. Akik régebb óta keresnek társat, gyakran esnek ebbe a hibába, félnek egy esetleges csalódástól és ezért nem merik kimutatni kellőképpen érdeklődésüket. Ellenben, ha úgy érzed tényleg csak játszik veled lépj tovább.3. Azt gondolja, rajtad a sor
Azt várod, hogy írjon? Ő meg lehet, hogy épp azt várja, hogy te keresd. Ez a leggyakoribb félreértés, ami elő szokott fordulni. Egyszerre mennek el az üzenetek és emiatt valaki átsiklik a másikén vagy csak egyszerűen a modern technika mond csődöt. Érdemes visszanézni a beszélgetést és ráírni a másikra, abban az esetben is ha épp nem a mi ”körünk” jön. Ebből megtudod hányadán álltok.

4. Időre van szüksége
Előfordulhat, hogy kicsit túlzásba estél az üzenetekkel és a másik fél úgy érzi teret kell kapjon. Ilyenkor nem érdemes ajtóstul rontani a házba és megkérdezni, hová tűnt így el, mert ez általában megrémíti az adott partnert. Próbálj meg finoman puhatolózni, az célravezetőbb.

5. Nem tud válaszolni
Érdemes visszanézni a beszélgetést, mert gyakori az a hiba is, hogy a partner nem tud mit kezdeni az egyszavas válaszokkal és elkezd gondolkodni rajta, hogy talán a másik unja őt. Ha tényleg számodra szimpatikus emberrel hoz össze a sors, ne múljon a lustaságon, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.