Miley Cyrus exe nem adja fel
2019-09-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Szakításuk után a közösségi oldalán próbált meg flörtölni Miley Cyrusszal a volt barátnője, Kaitlynn Carter.

Kaitlynn Carter mellett talált rá a boldogság Miley Cyrusra, miután tíz együtt töltött év után szakított férjével, Liam Hemsworth-tel, de az énekesnő románca a fiatal lánnyal mindössze egy hónap után zátonyra is futott. Úgy tűnik azonban, hogy Kaitlynn Carter még nem áll készen arra, hogy lezárja kapcsolatát az egykori Disney-sztárral.

A fiatal lányt ugyanis azon kapták, hogy Miley Cyrusnak flörtölős kommenteket írogat az Instagramon késő este. Ám bennfentesek azt állítják: az énekesnő nem szeretne komoly kapcsolatot senkivel sem, mert a karrierjére szeretne inkább koncentrálni. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,


Miley így tett néhány órával azt követően is, hogy fény derült szakításukra a hétvége folyamán: Las Vegas-ba utazott, hogy fellépjen az iHeartRadio fesztiválon, az ott készült képek közül pedig jónéhányat posztolt is az Instagramjára. A szemfüles rajongók pedig egyből észrevették, hogy Kaitlynn Carter sem hagyhatta megjegyzés nélkül az egyik posztot, s volt, aki szinte könyörgött nekik, hogy jöjjenek újra össze.

Forrás: Blikk