Miként viselkedik egy igazi férfi a párkapcsolatban? 9 tulajdonság, amit neked is ismerned kell!
2017-08-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egy igazi férfit könnyen fel lehet ismerni csupán a viselkedését megfigyelve. Megóv, kezdeményez és nem fél attól, hogy kinyilvánítsa a véleményét. Sok nő úgy gondolja, hogy manapság már nem is léteznek igazi férfiak. Milyen tulajdonságai kell, hogy legyenek egy igazi férfinek? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a kilenc tulajdonságot, ami egy igazi férfiban biztosan megvan.

1. Szereti és tiszteli párját azért amilyen

Egy igazi férfi nem csak a nő testét szereti, hanem teljes egészében szereti őt. Tudatában van annak, hogy a külső szépség elmúlik, így a figyelmét inkább belső értékeire összpontosítja. Tisztelettel viszonyul hozzá, és nem vonakodik attól sem, ha esetleg főznie kell neki valamit vagy ki kell vinnie őt egy étterembe vacsorázni. Ugyanakkor pedig szeretetet és tiszteletet vár el cserébe.

2. Felvállalja a párkapcsolatát

Egy igazi férfi viselkedése hűséget sugároz. Egy ilyen férfi tudja azt, hogy ahhoz, hogy egy kapcsolat erőssé váljon és meg is maradjon annak, nagyon sok munkát kell belefektetni. Az igazi férfi teljes egészében felvállalja a párkapcsolatát, őszinte és erőfeszítéseket tesz ahhoz, hogy jól működjön a párkapcsolata. Ha egy ilyen férfivel vagy, érezni fogod, hogy megbízhatsz benne.

3. Fizikailag és lelkileg is óvja a párját

Egy igazi férfi védelmező. Párja részére anyagi biztonságot és kényelmet nyújt, és azt érezteti vele, hogy minden rendben lesz. Kiszámítható, és megvédi párját úgy fizikailag, mint lelkileg is.

4. Mentálisan és szexuálisan is ki tud elégíteni

Egy igazi férfi tisztában van azzal, hogy az együtt töltött legtöbb időben nincs köztetek fizikai és szexuális tevékenység. Azon túl, hogy a füledbe súgja, hogy mennyire szép vagy, és hogy amikor hazaérsz mennyire szeretne majd veled ágyba bújni, képes arra is, hogy mély beszélgetéseket folytasson veled az élet nagy kérdéseiről. Tervez veled, viccelődik veled, hogy nevetni lásson, és szép emlékeket szeretne megélni veled. Intelligens és érzékeny.

5. Kezdeményező

Egy igazi férfi viselkedése megmutatja neked, hogy tud kezdeményezni. Nem várja el azt, hogy te old meg a problémákat, nem fél a kritikáktól, hanem szembenéz a nehezebb helyzetekkel is.

6. Komoly döntéseket is tud hozni

Egy igazi férfi nem fogja hagyni azt, hogy az összes fontos döntést a partnere hozza meg. Azonban mielőtt döntést hoz, figyelembe veszi a partnere véleményét is. Nem kíséreli meg befolyásolni őt, hanem mindkettejük javára dönt.

7. Felelősséget vállal a cselekedeteiért és a döntéseiért

Egy igazi férfi viselkedésében soha nem fogod azt látni, hogy rád hárítja a hibákért a felelősséget azért, hogy elfedje a saját hibáit. Elismeri, ha hibázott, bocsánatot kér, tanul a hibáiból és megpróbálja helyrehozni azokat.

8. Megmondja, amit szeretne

Egy igazi férfi nem fél attól, hogy kimondja azt, amire gondol. Bátran kimondja azt is, ha valamivel nem elégedett. Ellentmond neked is, amikor nem azt gondolja, amit te és nem érzi magát kellemetlenül akkor sem, ha kiderül, hogy nincs igaza.

9. Mindent megtesz azért, hogy megvédje a párkapcsolatát

Néha a barátok és a család mindenféle oda nem illő megjegyzéseket tehetnek a párkapcsolatotokról, mint például, hogy nem illetek össze. Ebben az esetben, egy igazi férfi nem marad passzív, hanem megvédi a párkapcsolatát, még akkor is, ha ehhez konfrontálódnia kell a barátaival vagy a családtagjaival. Az igazi férfi ki tud állni mások előtt, hogy megvédje azt a nőt, akit szeret.