Miért nehezebb egy szép nőnek párt találni?
2022-03-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy gyönyörű nőt minden férfi megnéz, és vonzónak talál, így azt gondolhatnánk, hogy nekik sokkal könnyebb a társkeresés. Mindannyian irigykedve csodáljuk őket, azt feltételezzük, hogy nem csupán a kinézetük, de az életük is tökéletes. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb, igazából pont a szépségük jelenti számukra a legnagyobb hátrányt. Hogy miért?

Nehéz elhinni, hogy egy intelligens és vonzó nő szingliként él, de elég gyakran megesik, méghozzá leggyakrabban a következő okok húzódnak ennek hátterében:

Könnyen vonzalmat ébresztenek bármely férfiben, de sokkal nehezebb megtartaniuk ezt.

A férfiakról köztudott, hogy először a fizikai vonzódás ébred fel bennük egy szép nő láttán. Így elég némi smink és egy csinos ruha, a nő máris válogathat a jelentkezők közül. De pont itt hangzik el a kulcs, „válogat”. Általában a hölgyek is rangsorolják az urakat, elsőként a fizikai megjelenésük alapján, és nem figyelnek eléggé az érzelmi kötődés meglétére. Hiába jön össze két tökéletes megjelenésű ember, ha hiányzik közülük az a bizonyos szikra.

Nem a megfelelő férfiak próbálkoznak.

A nők kedvelik a magabiztos és független férfiakat. Persze mindannyian a tökéletes partnerről ábrándoznak. De sajnos, a túl sok jelentkezőből nehéz kiszűrni azt az egyet, aki igazán érdemes lenne a figyelemre. A legtöbb udvarló csak kalandot keres, egy újabb trófeát, és nem érdekli a nő lelkivilága. Megváltoztatni senkit nem lehet, bárhogyan is próbálkozunk, így egy ilyen kapcsolattól sem várhat senki komoly elköteleződést.

Ez is érdekelhet! - 10 dolog, amit egy Alfa-nő soha nem fog engedni egy párkapcsolatban

A jófiúk nem tartják elég jónak magukat egy szép nőhöz.

Egy férfi sem tud ellenállni egy vonzó nőnek, de ez nem jelenti azt, hogy oda is merne menni hozzá és megszólítaná. Sok férfi kishitűbb, mint gondolnánk, állítson magáról bármi mást. Azt gondolják, hogy egy ilyen nőnek magasak az elvárásai, és képtelenek lennének megfelelni neki. Ezért legtöbbjük beéri inkább egy kevésbé szép, átlagos lánnyal, mert eszébe sem jut, hogy elég jó lehet egy csinosabb hölgy számára.

Sajnos a külső nem minden, bármennyire is irigykedünk a kirakatok világára, az idillinek mutatott tökéletes képekre, azért egy csinos nőnek sem megy semmivel sem egyszerűbben az ismerkedés. Sőt!