Miben fesztiválozzunk? A legmenőbb fesztiváltrendek
2019-07-11  /  Szerző:   /   Rúzs Fesztiválok és fesztiváltrendek tucatjai között válogathatunk az idei szezonban, ám egy biztos: mindegyik azt élteti, hogy érezzük jól magunkat. A virágos fejdísz, a horgolt felsőrész és a szupermini farmersort már a múlté, 2019-ben ennél sokkal eredetibb irányzatok uralják a szabadtéri bulikat.

divat

Táncoló háncstalpak

A háncstalpú cipő, azaz az espadrilles a szezon legkényelmesebb és legtrendibb lábbelije, amelyben egy egész éjszakát áttáncolhatunk. További előnye, hogy zárt, tehát védi a lábunkat, könnyű anyagának köszönhetően azonban jól szellőzik. Akár ruhával, akár palazzo nadrággal vagy rojtos szárú farmernadrággal is jól mutat.

divat

Üzenem a világnak!

A legegyszerűbb módja az önkifejezésnek, ha magunkon viseljük a mantránkat – vagy a fesztiválok esetében még frappánsabb, ha a kedvenc zenekarunk logóját. A feliratos felsők ezen a nyáron népszerűbbek, mint valaha, így a kínálat is nagyon széles: a legegyszerűbb egyszavasoktól kezdve a legvagányabb mottósokig mindenfélét találhatunk. Ha ilyen pólót húzunk, akkor pedig nem is nagyon kell gondolkodni outfitünk többi részletén: egy szimpla farmert vegyünk fel hozzá, hogy semmi ne terelje el a figyelmet a feliratról.

divat

Szalmaszálakon

A szalmából készült darabok 2019 nyarán mindent visznek: kalapokat, táskákat, cipőket és ékszereket is találunk az üzletekben! Nem csoda, hogy mindenki imádja őket, hiszen rendkívül nyáriasak, könnyűek és a természetes anyaguknak köszönhetően jól illeszkednek a basic ruhadarabokhoz. A fesztiválszezon alapdarabja lehet hát egy praktikus szalma övtáska, amelyben minden fontos dolog elfér, és még a legegyszerűbb szettünket is feldobja.

divat

Kettő az egyben

Egyre több fesztivált rendeznek vízközelben, elvégre nincs is jobb az áttombolt éjszakát a vízparton kipihenni. Ilyenkor jól jön egy olyan univerzális outfit, amely a strandon épp olyan jól mutat, mint a nagyszínpad előtt. Még szerencse, hogy a fürdőruhák virágkorukat élik! Az egyrészes fürdőruhákban tehát ne csak akkor gondolkozzunk, ha a plázsra készülünk, hiszen egy menő sorttal vagy szoknyával akár az utcán is megállják a helyüket.

divat

Kell egy kaftán!

A kaftánok és kimonók nagy nyári kedvenceink, hiszen a lágy esésű anyagból készült, szupervékony felöltők megannyi funkciót betöltenek. A kaftán nappal véd a perzselő naptól, a légkondis helyeken a megfázástól, és persze a hűvösebb éjjeleken is jól jön egy plusz réteg. Idén nyáron akkor leszünk a legtrendibbek, ha mintás kaftánt választunk, szettünk többi részénél pedig a minimalizmust részesítjük előnyben.

divat

Rojtosra hordva

A rojtok szinte minden ruhadarabon megjelennek a 2019-es tavaszi–nyári szezonban: táskákon, farmernadrágokon, topokon és persze ruhákon is. Ez a trendi részlet pedig talán a fesztiválszezonban a legindokoltabb, hiszen irtó jól néz ki, ahogy tánc közben életre kelnek a rojtok. Ha rojtos ruhadarabot viselünk, akkor csupán egy dologra kell figyelnünk: csak egy valami legyen rojtokkal díszített rajtunk, különben inkább hasonlítunk majd felmosórongyra, mint trendi fesztiválozóra.

divat

Forrás: Activebeauty
Hasonló bejegyzések