Mi tetszik a férfiaknak: milyen korban érik el a nők az érzékiség csúcsát?
2017-04-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e? Bármennyire is törekszenek a nők arra, hogy minden életkorban jól nézzenek ki, és ezáltal minél inkább tetszenek a férfiaknak, egy kutatásból kiderült, hogy egy bizonyos korban lévő nők mégis sokkal jobban bejönnek a férfiaknál, mint a többi életkorban lévő társaik.

Olyan időket élünk, amikor mindenki arra ösztönöz, hogy minél több pénzt és energiát fektessünk be abba, hogy késleltessük az öregedést. A nők többsége sokszor már megszállottan keresi azokat a krémeket, kencéket, kozmetikai kezeléseket, amivel megelőzhető lenne az öregedés, és sok esetben ezekre nagyon sok pénzt is képesek áldozni. De ha figyelembe vennénk azt, hogy mi tetszik igazán a férfiaknak, mi vonzza őket a nőkben, akkor rájönnénk, hogy nem kellene ennyi energiát befektessünk abba, hogy fiatalok maradjunk, hiszen nem biztos, hogy megéri.

De lássuk, mégis mit mondanak a férfiak, milyen korban a legvonzóbb egy nő?

Christian Rudder, az OKCupid társalapítója egy közleményt írt arról, hogy az oldalra regisztrált társkereső nők és férfiak szerint mi a legvonzóbb a másikban. A nők leginkább olyan férfit keresnek, akik életkorban közel állnak hozzájuk. 30 éves korig olyan férfiakat keresnek, akik pár évvel idősebbek náluk, 30 év után pedig már olyan férfiakat, akik pár évvel fiatalabbak, 40 év körül pedig már olyan férfiakat keresnek, akik hozzájuk hasonlóan 40 év körüliek.

És hogy milyen korban a legvonzóbbak a nők a férfiak szerint? A felmérésben részt vevő férfiak közül szinte az összes – a 20 évestől az 50 évesig - azt mondta, hogy 20 év körüli nőkkel szeretnének randevúzni, megismerkedni, hiszen őket tartják a legvonzóbb korosztálynak. A leginkább kedvelt korosztály tehát a 20-23 év közötti volt. A felmérésből kiderült, hogy az 50 éves férfiak leginkább a 22 éves nők után vadásznak.

De mégis, miért vonzóbbak a 20 év körüli nők a 30 éves társaiknál? Valószínű amiatt tetszik a férfiaknak ez a korosztály, mert ebben a korban a nők még egészségesnek, termékenynek tűnnek. Ugyanakkor viszont azt is gondolhatnánk, hogy azért tetszik minden férfinak ez a korosztály, mert a férfiaknak soha nem nőnek az elvárásaik egy nővel szemben. Ha megkérdezünk egy 50 éves férfit arról, hogy mit talál szexinek egy nőben, valószínű ugyanazt fogja válaszolni, mint egy gimnazista fiatal srác – mondja Christian Rudder.