Meghan Markle nővére borzalmas dolgokat mondott
2017-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Durva vád! Harry herceg szerelmének nővére kipakolt. Borzalmas dolgokat mondott Meghanról.Mit szól ehhez a királyi család?

Miközben ha igazak a hírek, Meghan Markle és Harry herceg az összeköltözésen gondolkodik, a szépséges színésznő nővére most alaposan felkavarta az állóvizet. A sorozatsztár tolókocsiban ülő 52 éves féltestvére, Samantha Markle ugyanis nincs túlságosan oda a kistesóért. Sőt!

A háromgyerekes anyánál néhány évvel ezelőtt szklerozis multiplexet állapítottak meg az orvosok, azóta kerekesszékben éli a mindennapjait – írja a Femcafe. Sam és Meg 2008 óta nem beszéltek egymással, utoljára a színésznő diplomaosztóján találkoztak. Az Ausztráliában élő asszony a Twitteren keresztül támadja Meghant, azt mondja, a jótékonykodást otthon, a családban kellett volna elkezdeni, nem pedig idegenek között.

De Samantha nem érte be a twitteres támadással, egy rádióműsorban is kifejtette a véleményét, elmondta, hogy soha nem érezte, hogy számíthat Meghanre. Különösen akkor lett volna szüksége segítségre, amikor beteg lett, de állítja, nem a pénzről beszél. Szerinte ciki, hogy a színésznő az Invictus Games nevű nagyszabású, paralimpia-stílusú, nemzetközi sporteseményen találkozott először Harry herceggel, miközben egyszer sem látogatta meg lebénult nővérét. Sam egyébként azt tervezi, könyvet ír, amelynek azt a címet adja: A törtető hercegnőcske nővérének naplója.

Minderre a Markle-család többi tagja azt üzente Samnek, szakadjon le a húgáról és foglalkozzon a saját életével.Forrás: Blikk