Mező Misi rettegett a gyerekvállalás előtt
2022-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem volt példaértékű édesapjával való kapcsolata Mező Misinek, így jó gyakorlatot sem tudott átültetni saját családi életébe. Az Agapé legutóbbi adásában gyermekkoráról és gyerekeivel való kapcsolatáról is beszélt a zenész, akit a Duna nézői új szerepben is láthatnak szombat délután, a Jézus és... című műsorában.

Milyen elvárásoknak és szerepeknek kell megfelelnie egy férfinek a családban? Mi az, amit csak egy apa adhat meg gyermekének? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a Duna vallási műsora, az Agapé legutóbbi adásában vendégeivel Keresztes Ilona újságíróval, Léder László pszichológussal, Rajkai Zoltán színművésszel és Mező Misivel.

Az énekes szerint, ha gyerekkorában jó apamintát kapott volna, azt sokkal könnyebb lett volna saját családi életébe átültetnie.

- Nekem sajnos nem volt normális apa-fiú kapcsolatom, ezért inkább azt tanultam meg, milyen nem szeretnék lenni, milyen hibát nem akarok elkövetni, ha nekem lesz gyermekem – mesélte fiatalkorára visszaemlékezve Mező Misi a kerekasztal-beszélgetésben.

Nagy munka számára, hogy gyermekeinek sikerüljön jó mintát átadnia, hogy megfelelő kötődés alakuljon ki köztük.

- Amikor gyereket vállaltam, rettegtem attól, hogy tudok-e majd jó apa lenni – vallotta be a Magna Cum Laude frontembere, akinek hite alapvetően határozza meg, miként tekint gyermekeivel való kapcsolatára.

Az Agapéban a vendégek beszéltek arról is, milyen jövőt képzelnek el utódaiknak. Mező Misi új műsorában, a Dunán szombat délutánonként látható Jézus és…-ben ősi hivatásokat mutat be. A forgatásokon szerzett élményei tovább erősítették azt a véleményét, hogy a boldog mindennapok elérése a legjobb, amit kívánhat fiának és lányainak.

- Sok szülő ott követ el a hibát, hogy az ő be nem teljesült álmát szeretné a gyerekére erőltetni. Én azt szeretném, hogy bármi, amit dolgozik, az boldoggá tegye, hogy csinálja tiszta szívből azt, amivel foglalkozik - mondta.