Mészáros Árpád Zsolt Valentin-napon lesz ötszörös apuka
2022-12-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy az öröm Mészáros Árpád Zsolt családjában, hiszen két hónap múlva már ötszörös apuka lesz a Budapesti Operettszínház művésze.

Számtalan pletyka terjed a színész magánéletéről, többek közt az is, hogy nagy szoknyavadász hírében áll, aki megcsalta egykori párját is. Árpi úgy érzi, hogy besokallt, és kikéri magának a rágalmakat.

– Harmincöt éve vagyok a pályán, nagyjából ennyi ideje engedek bepillantást a magánéletembe is, és ez idő alatt négy komoly kapcsolatom volt – beleértve a jelenlegi páromat, Krisztát.

"Nem vagyok egy Casanova, azt pedig külön kikérem magamnak, hogy csélcsap lennék. Az sem igaz, hogy azért ért véget a második kapcsolatom, mert megcsaltam a volt páromat, Erikát. És hogy a kapcsolataimból ennyi gyerek született, azért hálásabb aligha lehetnék, ugyanis nekem ők a mindeneim" – fejtette ki, majd hozzátette, hogy hogyan nem volt egy mintaapa, de mindig is a gyermekei éltették.

Árpinál 22 évesen, egy színpadi baleset után vesedaganatot diagnosztizáltak. Ezek után kivették a veséjét, műtétek során esett át és rehabilitációra járt. Legnagyobb fiát, Bendegúzt pedig ekkor zárta ki az életéből.

– Nem akartam, hogy bármi köze legyen a fájdalomhoz, egyszerűen jobbnak láttam megkímélni őt. Legalábbis akkor ezt mondogattam magamnak, de lehet, ezzel csak mentegettem magam. Viszont ezt már mi rég megbeszéltük, sőt tizennégy éves korában hozzám is költözött. A mai napig biztosítom őt arról, hogy ő a legjobb dolog az életemben, éppen úgy, mint a testvérei. Én elsősorban szülő vagyok, minden más csak ezután következik. És február 14-én, Valentin-napon ötszörös apuka leszek – vallotta be az énekes.

Párját, Krisztát pár éve meddőnek nyilvánították, így maga a csoda, hogy teherbe esett.

– Kriszta mindennél jobban szeretett volna édesanyává válni. Szóba jött többek közt a lombikprogram, az örökbefogadás, és mikor már megállapodtunk az utóbbiban, kiderült, hogy várandós. Kriszta látta rajtam, hogy nem teljes az örömöm. Szörnyen féltem, hogy mi lesz, ha beleéljük magunkat a gyerekbe, majd elveszítjük. Egyre több vizsgálat azt mutatta, hogy minden a legnagyobb rendben van, megnyugodtam – mesélte Árpi, akinek a párját teljesen elkerülték a nagyobb rosszullétek, és teljesen jól van.

Kiderült az is, hogy Kriszta betegsége miatt valószínűleg császármetszéssel jön majd világra a kicsi.

Árpi elárulta a Story magazinnak, hogy volt párjaira a családjaként tekint, sőt Kriszta is jó kapcsolatot ápol a gyermekei édesanyjaival, gyakran beszél velük. Szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen összetartó kapocs veszi őt körül. Gyerekei már nagyon várják a kistesó érkezését, szó szerint a nyakába ugrottak, mikor értesültek arról, hogy bővülni fog a családjuk.