Válása után újra szerelmes a Drága örökösök színésze
2022-12-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Varga Balázs három év után, ősszel vált el a feleségétől, akitől van egy csodálatos gyermeke is. Most azonban ismét rátalált a szerelem a Drága örökösök színészére.

Balázs és felesége rengeteget dolgozott, de ennek ellenére is minden energiát arra fordítottak, hogy megmentsék a házasságukat, ami végül nem sikerült. Nyár óta nem alkotnak egy családot, azóta pedig már a válást is kimondták, és a színész új életet kezdett.

– Bevallom, időközben a szerelem is újra rám talált. Zsófival mindketten az esküvői szektorban dolgozunk, én ceremóniamesterként, ő pedig fodrászként. Egy közös munkán találkoztunk először hónapokkal ezelőtt, és rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak. Utána pedig felgyorsultak az események, mert bizony már együtt is élünk, a kislányomat, Zoét is jól ismeri. Szerencsére Zsófi és a kislányom gyorsan megtalálta a közös hangot, imádnak együtt lenni. Nagyon szerelmes vagyok, és alig vártam, hogy a boldogságomat világgá kürtölhessem – árulta el. Hozzátette, hogy a volt felesége is tud a kapcsolatáról, ami eljutott egy olyan szintre, hogy mostanra már fel merte vállalni a nyilvánosság előtt is. Instagram oldalán egy közös képet is megosztott szerelmével, ami ide kattintva nézhető meg. 

Mind a ketten hasonló értékrendet képviselnek, családcentrikusak, ami különösen fontos a lányos apukának a párválasztásnál. Jelenleg egy közös esküvői vállalkozáson dolgoznak, hiszen a munka is összeköti őket.

Idén lesz az első közös karácsonyuk, amit már nagyon várnak, és közösen készülnek az ünnepekre.

– Egy napot biztosan hárman töltünk Zoéval. Izgalmas együtt készülni az ünnepekre, együtt vesszük a fát, együtt találjuk ki az ételeket, és persze már javában vesszük a karácsonyi ajándékokat a kislányomnak. Már Zoé is elfogadja, hogy van valaki az apukája életében, és azt kell mondanom, hogy barátnők lettek Zsófival – mesélte lelkesen a Best magazinnak.