Mészáros Árpád Zsolt másodszor is megkérte szerelme kezét
2020-08-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Felejthetetlen eljegyzés helyszíne volt a Budai Szabadtéri Színház, ahol a Négyen című musicalkoncert közben Mészáros Árpád Zsolt (46) másodjára kérte meg szerelme, Kriszta (30) kezét mindenki meglepetésére.

 

– Állj! Mindig így nézz, ne mozdulj, várj még! Így teljen majd el köztünk még száz év! – kezdett bele MÁZS Az anconai szerelmesek című darab közismert betétdalába, és éneklés közben úgy sétált le a színpadról a közönség közé, ahogy azt már korábban is tette, csakhogy ezúttal céltudatosan indult el a nézőtér hátsó sora felé. A romantikus dal utolsó szótagjánál féltérdre ereszkedett a kedvese mellett, és ötszáz szempár fordult felé.

– Még mindig hozzám jönnél feleségül? – kérdezte a színész, és Kriszta zokogva mondott másodszor is igent.

 

– Július 18-án lett volna az esküvőnk, de az étterem jelezte, a járvány miatt nem biztos, hogy a lakodalmat tudják vállalni. Ekkor döntöttünk úgy Krisztával, hogy a jegygyűrűt lerakjuk, és megvárjuk, amíg enyhül a bizonytalanság, de ahogy a színpadon álltam, és ebbe a számomra oly fontos dalba belekezdtem, az az ötletem támadt, hogy a szerelmem kezét itt mindenki előtt is megkérem.

Akartam, hogy tudja, komolyan gondolom, és tudni akartam, támadt-e benne bármilyen kétely, hiszen nem terveztünk hosszú jegyességet. Spontán ötlet volt és csodálatos élmény. Ilyet még sosem csináltam, de nagyon jól döntöttem, hogy megtettem – foglalta össze a négygyerekes operett­sztár, arra utalva, hogy a most magyarul felcsendülő olasz világslágert 2009 júniusában az eredeti előadóval, Gianni Morandival (74) énekelhette a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

– Álmomban sem gondoltam volna, hogy színházi lánykérésre készül, de ez tényleg olyan volt, mint egy álom. Egyszerre voltam zavarban és úsztam a boldogságban – idézte fel Kriszta, aki máskor is elkísérte vőlegényét a fellépéseire. – Ennél a dalnál más hölgyekhez szokott odamenni, sose hozzám, és ahogy közelített, forgolódni kezdtem, vajon kihez mehet. Aztán összenéztünk, és ott már sejtettem, mi következik, de alig tudtam kimondani az igent a zokogástól. Nagyon megható volt és furcsa is, mert tényleg mindenki odafordult – fűzte hozzá Kriszta, aki másodszor is örömmel lett Mészáros Árpád Zsolt jegyese.

Forrás: Blikk