Megszólaltak A Nagy Ő kiesői a forgatás után
2023-10-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Nagy Ő műsorban, melyet a Puncs.hu támogat, Mónika és Vivien a kiesésüket követően elmondták, hogyan élték meg a párkereső forgatását.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az idei év Nagy Ő-je, Jákob Zoltán három lányt hagyott rózsa nélkül a hétfői adásban, így már csak 11-en küzdhetnek tovább a szívéért. A TV2 Mokkában két kieső, Mónika és Vivien rántották le a leplet arról, hogyan teltek a turai kastélyban a forgatások.

Mindketten letörtek voltak a búcsúnál, azonban a felszabadultság érzése is átjárta őket, ugyanis rengeteg konfliktushelyzetbe keveredtek bele.

- Megkönnyebbülést éreztem, mert nagyon rivalizáltak bent a lányok,

nekem nem hiányzott ez a cirkusz az életemből, nagyon nyugodt az életvitelem.

Szomorú voltam, hogy nem tudtam hozzá közelebb kerülni, meg egy kicsit jobban megismerni, de nekem ez nyugalmat biztosított, mert nagyon nagy cirkuszok voltak bent... - emlékezett vissza Mónika, mire Vivien rákontrázott: ő is megkönnyebbült a kiesése után, hiszen nagyon őrlődött Zoli és a kinti randipartnere, Ákos között.

Úgy gondolják, minden okkal történik, de azt egy cseppet sem bánják, hogy bekerültek a műsorba. Javarészt pozitív visszajelzéseket kapnak a szereplésükről néhány negatív kommentet leszámítva, de azokkal egyikőjük sem foglalkozik.