Megszólalt Binhky Marics Petiről
2024-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Marics Peti után a csinos énekesnő is pontot tett a találgatások végére. Azt viszont elismerte, hogy a vőlegényével valóban nem alkotnak már egy párt.

Marics Peti szíve újra foglalt lehet, miután a fiatal énekest egy szakmabeli lánnyal látták együtt egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban. A probléma ezzel csupán annyi lett volna, hogy a hölgyet nem is olyan rég jegyezte el egy másik férfi. A felszarvazott vőlegény állítólag közösségi oldalán erősítette meg a megcsalásról szóló futótűzként terjedő pletykákat, azonban tegnap már arról írtunk, hogy a ValMar énekese megtörte a csendet és tagadta, hogy bármi köze is lenne bármiféle megcsaláshoz.

Marics Peti Instagram-történetében cáfolta azt a hírt, miszerint a népszerű énekesnővel, Binhkyvel alkotnának egy párt. A Zsákbamacska műsorvezetője közzétett egy beszélgetést, ami közte és az említett lány között zajlott, és ahol az volt olvasható, hogy a vőlegény üzenetét megszerkesztették.

Nem értem, miért hiszik el az emberek, akkora droidok

– írta az énekesnő a szóváltás során.

A ValMar 28 éves énekese után a másik érintett, Binhky is úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. A csinos énekesnő – aki korábban Burai Krisztiánnal és a Roy és Ádámmal is dolgozott már együtt – szintén 24 órán keresztül látható Instagram-sztorijában reagált a vádakra.

Nem vagyunk együtt Marics Petivel. A vőlegényemmel pedig januárban mentünk szét, viszont a szakítás oka nem az én hűtlenségem volt

– fogalmazott Binhky.