Megkérték Kecsmár Alexandra kezét
2024-02-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A tévés részletesen elmesélte, hogyan történt a lánykérés: a vőlegény egy extrémen romantikus tervet eszelt ki, a műsorvezetőt pedig igazi meglepetésként érte a nagy kérdés.

Az RTL műsorvezetője, Kecsmár Alexandra egy riportban mesélt az eljegyzéséről, amire januárban került sor.

„Nagyon jól indult az idei évem, legfőképp azért, mert megkérték a kezem január második hetében”

– mesélte örömmel Alexandra, aki elárulta, hogy bár már megbeszélték párjával, hogy milyen közös terveik vannak, egyáltalán nem számított arra, hogy most jön el ez a pillanat. Márpedig a párja egy igazán különleges tervvel állt elő: Ausztriába mentek pihenni, amelynek során Innsbruckban is megálltak, ahol korábban már megmászták az egyik hegycsúcsot.

Ott történt a lánykérés, a hegy tetején

– mondta a tévés, aki szerint azért voltak jelek, hogy készül valamire a párja, de ezt már csak utólag látta, egészen addig nem számított rá, hogy ott teszi fel neki a nagy kérdést. Alexandra elmondta, a vőlegénye nem sokat várt, mert ahogy felértek a hegytetőre, letérdelt, mivel attól félt, hogy utoléri őket a többi túrázó, így elrontják a nagy pillanatot.

„Nem is kérdezett semmit, én meg egyből odafutottam hozzá, hogy persze, hozzád megyek”

– mesélte nevetve, majd hozzátette: általában sosincs zavarban, de abban a percben mindketten nagyon izgultak, annyira, hogy még a gyűrűt is rossz ujjra húzták fel.