Molnár Anikó ilyen férfira vágyik
2024-02-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Molnár Anikó most a karrierjére fókuszál, de vágyik a szerelemre.

A Való Világ egykori sztárja elárulta, hogy rengeteg udvarlója van, és akár azzal is tölthetné az elkövetkezendő két évet, hogy mindenkivel találkozik, akitől randimeghívást kapott, ám ő nem hisz a netes ismerkedésben. Pedig a kávémeghívástól egészen a wellnesshétvégéig terjednek a felajánlások, és ugyan most a munka az első Anikó életében, bízik abban, hogy amikor eljön az ideje, rátalál az igaz szerelem. A Való Világ egykori szereplője fontosnak tartja, hogy a jövendőbeli partnere úgy fogadja el őt, ahogy van, azaz ne akarja megváltoztatni.

„Mindenki egy csomaggal érkezik egy kapcsolatba. Az én csomagom az OnlyFans, hozzám tartozik. Én is elfogadom mindenki csomagját, nem ítélkezem, s ugyanezt várom majd el a páromtól is” – nyilatkozta az egykori valóságshow-sztár.

Molnár Anikó elmondta, hogy tartózkodik azoktól, akik távolról azt állítják, tudnák támogatni a karrierjét akkor is, ha kapcsolat lenne köztük. Szerinte ugyanis, amikor valaki közelebb kerül hozzá, egészen másképp tekinthet a követőknek készült tartalmakra.

Ám elmondta, hogy nagyon örülne, ha egy év múlva ilyenkor már jegygyűrű lenne az ujján.

Anikó azoknak is üzent, akik támadják az OnlyFans-karrierje miatt:

Nem érdekel, mit írnak. Nem hagyom abba az ő véleményük miatt, nem igazodom mások értékrendjéhez.

A Való Világ egykori sztárja szerint Magyarországon nem szeretik, ha az ember sikeres, ám ő más, mert őt inspirálja, így célokat tud maga elé állítani. Hasonló módon indult Anikó OnlyFans-karrierje is: elmondta, hogy az ismerősöktől hallott történetek, illetve a külföldről beszivárgó sikersztorik ültettek bogarat a fülébe, de még így is hónapokon át gondolkodott, hogy belevágjon-e. A kezdeti önbizalomhiány azonban a sok pozitív visszajelzés miatt hamar eltűnt, és azóta is robog a szekér.

„Őszintén szólva kicsit sodródtam az árral, elkapott a flow, és szépen, lassan jöttek azok az emberek, akik segítettek, összeállt a mozaik, nem volt benne buktató. Kicsit olyan volt, mint amikor az utolsó fillérrel megy be az ember a kaszinóba, és döntenie kell, hogy a pirosra vagy a feketére fogad” – nyilatkozta Anikó.