MC Hawer őszintén beszélt az újrakezdésről
2019-09-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Most fordult komolyra a kapcsolatunk – összegezte MC Hawer, azaz Koczka Géza (54), aki 11 intenzív hónap után, az augusztus 20-i hosszú hétvégén szakított 33 évvel fiatalabb kedvesével, de ezen a héten Fanni (21) visszaköltözött hozzá.

– Megfojtott a ragaszkodásával – magyarázta korábban a rapper, aki azon is kiborult, párja üzenget a MC Hawer és Tekknő formáció másik felének, Benyó Mikinek (48).

MC Hawer

– Fanni bevallotta, nem volt köztük semmi. Egyikünk sem lépett félre, Fanninak csak szüksége volt valakire, aki engem jól ismer, és akinek bizalmasan beszélhet a válságról, amin keresztülmentünk – magyarázta Hawer, akitől a szakítás után Fanni többször is bocsánatot kért. – Amikor találkoztunk, hogy mindent átbeszéljünk, döbbenten láttam rajta, hogy ez a két hét mennyire megviselte. Öt kilót fogyott, és beesett az arca. Magam is szenvedtem. Rossz volt ráeszmélni, hogy megint facér lettem.

MC Hawer

A zenész próbálja tudatosan újraépíteni a kapcsolatát.

– Többet nem viszem magammal a fellépésekre, hazautazik a hétvégékre, és már keresünk neki munkát, hogy hét közben le tudja foglalni magát – vázolta Hawer, aki csak az eljegyzés témájában nem akart elmélyedni. – A gyűrűt nem kértem vissza, de most az a legfontosabb, hogy értjük és tiszteljük egymást.

Forrás: Blikk.hu