Matthew Perry egykori párja, Gwyneth Paltrow összetört a gyásztól
2023-10-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gwyneth Paltrow közösségi oldalán mesélte el, hogyan ismerkedett meg a most elhunyt egykori szerelmével, Matthew Perryvel, és miként bontakozott ki kapcsolatuk a korai időkben.

Az egész világot mélységesen megrázta Matthew Perry halála, a színészé, aki a Jóbarátok című sorozatban rengeteg vidám percet okozott a világnak Chandler Bing karaktereként. Persze akadnak olyanok is, akiknek volt szerencséjük sokkal közelebbről is megismerkedni a sztárral. Gwyneth Paltrow, Matthew Perry egykori párja például megható sorokkal búcsúzott a férfitól Instagram-posztjában.

– Matthew Perryvel 1993-ban találkoztam a Williamstown Színházi Fesztiválon Massachusettsben. Mindketten ott töltöttük a nyár nagy részét, színdarabokat játszottunk. Annyira vicces volt és olyan édes, nagyon jól éreztem magam vele. Elmentünk úszni a patakokhoz, söröztünk a helyi egyetemi bárban, csókolóztunk a réten a hosszú fűben. Varázslatos nyár volt – írta Gwyneth Paltrow, aki még akkor randizott a férfival, amikor még egyikük sem volt népszerűségének csúcsán. A színésznő elárulta, hogy Perry nagyon izgult, amikor a Jóbarátok szerepére várt:

– Ideges volt, remélte, hogy ez lesz a nagy áttörés. Az volt.

Végül nem sokáig maradtak romantikus kapcsolatban, de még sokáig jó viszonyt ápolhattak:

Barátok maradtunk egy darabig, majd elsodródtunk egymástól, de mindig örültem neki, amikor láttam. Ma nagyon szomorú vagyok, mint oly sokan mások. Remélem, Matthew végre békére lelt. Tényleg.