Radics Gigi sírva vallott a szakításáról
2023-10-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Radics Gigi teljesen elérzékenyült, amikor szóba jött a szakítás és az újrakezdés témája. Az édesanya nem titkolja, újra vágyna a szerelemre.

Igazi érzelmi hullámvasút volt a Dancing with the Stars harmadik élő show-ja, amit a zsűri is többször megjegyzett. Sírástól nevetésig mindent láthattak a nézők a kisfilmekben és a színpadon egyaránt. A Több mint tánc tematikájú élő műsorban Hunyadi Donatella, Marics Peti, Krausz Gábor és Radics Gigi is a személyes tapasztalatairól, emlékeiről vallott. Az énekesnő az egyedülálló édesanyáknak üzent azzal kapcsolatban, hogy legyenek bátrak és találják meg a boldogságot másban is a szakítás után.

Mint arról már beszámoltunk, Radics Gigi és szobrász kedvese pár hónappal ezelőtt eldöntötték: külön utakon folytatják az életüket. Az énekesnő már új albérletbe is költözött a gyermekével, és megerősítette, hogy elengedték egymás kezét a kislánya édesapjával. Mikus Áronnal 2020-ban tudatták, hogy egy párt alkotnak, nem sokkal később pedig a közös gyermekük is megszületett, így sokan azt hitték, hamarosan sor kerül az esküvőre is. Ám ez nem így történt. Az elmúlt időszakról őszintén szólalt meg a kisfilmben az anyuka, aki a saját dalára keringőzött és el is sírta magát, ugyanis kiderült, újra vágyna a szerelemre.

„Énekeltem már a szerelemről, de talán ez az eddigi legőszintébb dalom. Az van, hogy kislányként az ember elképzeli, hogy majd, amikor valakivel gyereket vállal, akkor azzal fogja leélni az életét. Ugye nálam most ez máshogy alakult, és hogyha majd úgy adódik az életem, akkor egy ilyen szerelemre vágyom. Egy olyan szeretetre, ami egy társ viszony, ami talán fontosabb a szerelemnél, hogy az ember a társát megtalálja az életben. Mindenkinek kell egy társ. Sírni fogok!” – temette a kezeibe az arcát Gigi, majd hozzátette: azoknak a hölgynek ajánlja a táncát, akik hasonló cipőben járnak, mint most ő.

Higgyétek el, hogy mindig meg tudjátok találni a boldogságot, hogy ha kellőképpen bátor vagy és hiszel magadban!

– buzdította a nézőket.