Másodszor is apa lett Németh Kristóf
2019-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csaknem 10 éve már, hogy Németh Kristóf elvált első feleségétől, kisfia, Lóci édesanyjától. A színész tavaly karácsonykor nősült meg újra, november 24-én pedig világra jött Zitával közös kisfiuk, Levente. A baba 3310 grammal és 55 centivel született, és meglehetősen jól időzítette az érkezését, Kristófnak ugyanis, aki nagyon aggódott, hogy a várva várt pillanatnál ő is ott lehessen, hosszú idő óta ez volt az első szabad hétvégéje.

 

– A szülést megelőző napon, szombaton még együtt tervezgettük a másnapi, vasárnapi programot. Közös reggelit akartunk, én készítettem volna a tükörtojást frissen facsart narancslével, délelőtt golf, délután tanulás Lócival, utána közös program hármasban – mesélte a Story magazinnak a boldog apuka. - Na, ebből semmi nem lett. Szombat estig még minden a terv szerint alakult. Zita kiment Szentendrére a szüleihez meg a testvéréhez, majd este, miután hazajött, még beiktattunk egy kilencórás mozit. Utána jött a vacsora, éjfélre értünk haza. Zita már fáradt volt, lepihent, én meg elmentem zuhanyozni, majd egyszer csak nyílt az ajtó, és az én kis feleségem izgatottan közölte velem, elment a magzatvize.

A házaspár azonnal elindult a kórházba, hajnali kettőre értek be, Levente pedig 7 óra 36 perckor megszületett.

– Másodszor élhettem meg ezt a csodát. Érdekes módon a nagymamája jutott eszembe. Gyakran mondogatta: „Kristófkám, mindenkinek megvan a nehéz szerepe az életben. A férfiaknak a katonaság, a nőknek a szülés.” Akkoriban nem értettem, miért mond ilyen divatú dolgokat. Azt gondoltam, mi a szülés ahhoz képest, hogy a férfiak háborúban harcolnak, meghalnak. Ma már tudom, igaza volt. Azok a nők, akik életet adnak a gyermeküknek, ők az igazi harcosok és hősök – mondta a színész.

Zita egyébként viszonylag könnyen és gyorsan szült ahhoz képest, hogy az első gyermekét hozta világra. Levente a Róbert magánkórházban jött világra, ugyanannál a doktornál született, mint Lóci, még a bábaasszony is ugyanaz volt. Kristóf első gyermeke is nagyon örül a kistesónak – ő a családdal együtt a folyosón izgulta végig a baba érkezésének pillanatait. Kristóf végig benn volt a szülőszobán, hogy támogassa szerelmét.

– Amikor világra jött Levente, bejött Lóci is. Így négyesben több órán át élvezhettük együtt a szülést követő, úgynevezett aranyórákat – mondta Kristóf.


Forrás: Blikk