Második gyermeküket várják az Alkonyat és a Vámpírnaplók sztárjai
2023-01-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nikki Reed, az Alkonyat-filmek színésznője a második gyermekével várandós, melyet a kedvese, Ian Somerhalder jelentett be a közösségi oldalán. A Vámpírnaplók szívtiprója 44 évesen lesz kétgyermekes édesapa, elmondása szerint mindig is erre vágyott.

A Vámpírnaplók sármos főszereplője és az Alkonyat-filmek Rosalie-ja hatalmas örömhírt jelentettek be: második gyermeküket várják. Ian Somerhalder és Nikki Reed úszik a boldogság áradatban, hiszen majd' hat év eltelte után kétgyermekes szülők lesznek.

A sztárpár egy évnyi randizgatás után 2015-ben házasodott össze titokban, két évvel később pedig megszületett az első kislányuk, aki a Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet kapta. Most újra szülői örömök elé néznek, a fantasztikus hírt pedig egy pocakos fotóval tudatták a hivatalos Instagram-oldalukon.

"Fiatalkorom óta csak arra vágytam, hogy nagy családom legyen. Köszönöm neked ezt az ajándékot, Nik. Második kör, itt jövünk! Köszönöm ennek a hihetetlen embernek az élet és a szeretet ajándékát, és hogy a leghihetetlenebb anya volt. Olyan keményen dolgozott az álmai megvalósításán!!! Amikor ezt a fényképet készítettem, nem hittem el, amit a lencsén keresztül láttam. Nincs is ennél szebb dolog…" - írta a büszke apuka a bejegyzésébe.