Marsi Anikó házasságáról mesélt
2022-10-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor egy hónappal ezelőtt mondták ki a boldogító igent Balatonfűzfőn. A házaspár azóta is idilli, ám heves, olaszos temperamentummal éli meg a hétköznapokat.

A TV2 Tények című híradójának műsorvezetője az Inspiráló Nők Díja gálaestre az élő adásból sietett, ahol a Blikk feltett neki néhány kérdést. A tévés úgy válaszolt, igen, össze szoktak zördülni a férjével, de élvezik, hogy ennyi tűz és szenvedély van a kapcsolatukban. A kérdésre válaszolva Anikó elárulta, hogy nem gondolkoznak nászúton, bár neki eszébe jutott a meghitt, szűk körű esküvő után, hogy milyen jó lenne fölpakolni az egész családot.

– Az volt az egyik ötletem, hogy menjünk el az összes gyerekünkkel egy tengerentúli lakókocsis túrára. Említettem is ezt Gábornak, de be kellett látnunk, hogy ez egyelőre álom marad, gyorsan letettem hát róla. A másik ötletem meg az volt, hogy a Svédországban élő gyerekkori barátnőmhöz kimehetnénk látogatóba. Évek óta nem jártam nála, Gábor is ismeri Zsuzsit és az egész családját, milyen jó lenne síelni ott egyet, egybekötve hatalmas kirándulásokkal. Ezt a tervet még nem vetettük el, de semmi sem fix, mert folyamatosan dolgozunk mindketten. Majd ha nagyon ráérünk, biztos beiktatjuk – mesélte Marsi Anikó.

Csodás heteket töltöttek el együtt friss házasként, bár nem tagadja, temperamentumosan élik a hétköznapjaikat.

– Nagyjából kétnaponta összeveszünk valamin, de hála az égnek, hamar tudjuk rendezni a sorainkat, hisz rendületlenül szeretjük és tiszteljük egymás. Főleg, hogy olyan horderejű dolgokon vitatkozunk, mint hogy hány konnektor kell a házba, amit felújítunk. Ezen persze, a pillanat hevében vérre menő csatát vívunk, de pár órával később már jókat mosolygunk saját magunkon. Amíg ez a legkomolyabb nézeteltérésünk, addig nincs baj. A héten pél­dául többnyire 100 kilométerről szerettük egymást, mert Gábor Balatonfűzfőn dolgozott, én pedig Budapesten, így képtelenség volt összeveszni is – mosolygott a híradós.

A házasok között persze, több az idilli pillanat. Gábor romantikus férfi, bókokkal halmozza el a feleségét, s amikor csak teheti, elkíséri őt, vagy finom vacsorával várja haza.

– A férjem kiváló szakács, így amikor munka után este hazaesek, és ő is Budapesten van, finom fogásokkal és megterített asztallal várnak a fiaimmal együtt – mesélte. – Az az életem fénypontja, amikor négyen körbeüljük az asztalt, nagyokat dumálunk, közben megvacsorázunk. A gyerekek kedvelik Gábort, de ő nem az apjuk, soha nem is akart ebben a szerepben tetszelegni. Nem is a haverjuk, ő anya férje, aki így az ő életüknek is a része. Az én fiaim­nak Palik László az apukájuk, akit nagyon szeretnek. Közösek Lacival a gyerekeink, közösek hát az érdekeink. Nem lehet más célunk, mint hogy jóban legyünk egymással, és őket helyezzük mindketten a legeslegelső helyre. Bár ez mondjuk eddig sem volt másképp.

Mint mondja, Laci továbbra is tökéletes apa.

– Imádja a gyerekeit. Ahhoz, hogy a mi házasságunk véget ért, semmi köze a szülői kvalitásainknak. Szerencsére ma is rugalmasak vagyunk abban, hogy amikor neki van lazább időszaka, akkor vele vannak többet és fordítva. Felnőtt, felelős emberek módjára ezt mindig megbeszéljük úgy, hogy az a fiainknak a létező legjobb lehessen – mondta büszkén Anikó.