Marsi Anikó és új párja együtt akarnak megöregedni
2021-11-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Marsi Anikó és Palik László 16 év után szakítottak, ám azóta mindketten megtalálták a boldogságot egy másik fél mellett.

Anikó és új párja, Gábor, már kamaszkorukban ismerték egymást, ráadásul a futás hozta őket össze. Az első közös randijukon a Normafánál futottak áprilisban. Anikó a közös találkozásról úgy vélekedett a barátainak, hogy irtó romantikus volt, ugyanis elkezdett hullani a hó.

"Addig a percig, amíg ki nem mondtuk, hogy vége, soha nem jutott eszünkbe, hogy nem tartunk ki életünk végéig egymás mellett. Azonban az élet felülírta mindezt. Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással"– nyilatkozta Marsi Anikó a Hot! Magazinnak előző házasságával kapcsolatban.

 

A műsorvezető most újra boldog, és úgy élnek együtt Gáborral, mint egy család. Ám azt is hozzátette, az előző férjével kötelességük a gyermekeik boldogságát előtérbe helyezniük.

"Lacival az volt a fontos, hogy a két gyerek a lehető legkevesebb traumával kerüljön ki ebből. Úgy gondolom, nekünk, a volt házaspárnak kutya kötelességünk szeretni egymást, hogy a fiaink ne sérüljenek"– mondta Anikó, aki azt is hozzátette, hogy a gyerekeknek nem lesz új apukájuk, ám igencsak kedvelik Gábort.

Ráadásul Gábor még a közös reggelit is visszahozta az életébe, valamint a férfi azt is megosztotta, hogy Anikóval akar megöregedni, mivel olyanok együtt, mint a lakat és a kulcsa.

"Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízem készíti el az ételeket"– osztott meg továbbá a műsorvezető.

Forrás: Blikk