Marsi Anikó és férje gyönyörű helyre utaztak romantikázni
2022-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője néhány hónappal ezelőtt hivatalosan is összekötötte életét párjával, Gáborral. Bár Anikó titokban szervezte meg az esküvőjét, a Blikknek azért megosztott néhány részletet élete egyik legboldogabb napjáról. Szerelmével a szabad ég alatt, Balatonfűzfőn, gyönyörű panorámával a háttérben fogadott örök hűséget.

A házaspárnak a meghitt balatoni esküvő után nem volt arra ideje, hogy pihenéssel, utazással ünnepeljék meg, hogy összeházasodtak. Az építkezés miatt pedig későbbre halasztották a nászutukat, most azonban végre kipihenték az elmúlt időszak fáradalmait.

"Bár nem először de a festői szépségű Gyulán pihentünk. Gábor szüleitől kaptuk ajándékba az utat, amelyet decemberig lehetett felhasználni. Mindkettőnkre ráfért a pihenés. Nem is csináltunk mást: felkeltünk, megreggeliztünk, és visszabújtunk az ágyba, délután pedig sétáltunk egyet Gyulán" - mesélte a bepótolt nászútról a műsorvezető a hot! magazinnak.

"Bejártuk az egész várost, Gyula már karácsonyi pompába öltözött, így eszembe jutott Szolnok a szülővárosom, ahol felnőttem, az ottani karácsonyok. Hatéves voltam, a nővérem tíz, amikor apukán meghalt. Ott maradtunk hárman anyukánkkal, de nem arról szóltak a karácsonyaink, hogy elvesztettük édesapánkat, nem a gyászról" - mesélte a lapnak Marsi Anikó.