Marics Petinek terápia a Dancing with the Stars
2023-11-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az elmúlt évadok során – de a Dancing with the Stars idei évadéban is – több versenyző ismerte be, hogy a TV2 ráncos show-ja felért számára egy terápiával. Meglepő módon Marics Peti is egyike ezeknek, akinek azonban nem egy nehéz lelki problémát kell feldolgoznia, hanem meg kell tanulnia, hogy a maximalizmusa ne rontsa el a sikerek felett érzett örömét.

– Alapvetően úgy nőttem fel a testvéreimmel, hogy profi sportolók szerettünk volna lenni, ez a versenyhelyzet pedig kihozza belőlem azt, hogy maximálisan szeretnék teljesíteni – mesélte a ValMar énekese, aki tavaly, az Ázsia Expressz során is megmutatta, hogy ha elkapja a versenyszellem, képes még az egészségét is kockáztatni.

Az egyik feladatnál majdnem kitört a bokám, de én mentem tovább, és egy kilométeren keresztül egy lábon ugrálva hoztunk be Milánnal egy százméteres hátrányt

– emlékezett vissza Marics Peti, aki a mostani show-ban belátta, hogy el kell engednie a tökéletességre való görcsös törekvést, mert akkor nem tudja majd igazán élvezni a produkciókat.

Sajnos, el tud kattanni az agyam, és tudom, hogy ezt vissza kellene vennem valahogy, mert ez a műsor sokkal többről szól, mint egy verseny. Persze, sokat segít nekem Stana Alexandra ebben, vele mindent megbeszélünk, kielemzünk, de azzal is tisztában vagyok, hogy nekem magamnak kell valahogy megtanulnom, hogy legyek képes elengedni ezeket a dolgokat

– mesélte Marics Peti, aki ezen a héten az egyik legjobb barátjával, T. Dannyvel és annak táncpartnerével készül párbajozni.