Marics Peti volt a hűtlen
2023-04-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A kollégák szerint lehetett oka az énekesnő féltékenységének. Úgy tudni, harmadik fél vethetett véget az álompár szerelmének.

A magyar popvilág álompárjaként tartották őket számon tavaly nyár óta, és úgy tűnt, Tóth Andi és Marics Peti szerelme mindent kibír. Meseszerű volt az egymásra találásuk, a köztük lévő kémia már az első közös fellépésükkor is szembeötlő volt: akkor Andi Peti duettpartnereként vendégeskedett a Sztárban sztár előző évadának döntőjében.

Nem sokkal később kiderült, nem véletlenül láttak akkor a zsűri tagjai és a nézők szikrákat a fiatalok között, hiszen az énekesnő és a ValMar frontembere valóban egymásba szeretett. Szakmailag és a magánéletben is támogatták egymást: Andi feltűnt a ValMar klippjeiben, majd boldogan vállalták el a TV2 show-műsorának zsűrizési feladatát. A Blikk azonban március végén megtudta, a fiatalok szakítottak, amelyet cikkünk megjelenése napján maga Tóth Andi is megerősített.

„Igen, szakítottunk” – jelentette ki a közösségi oldalán megjelent videóban a színpadtól visszavonult énekesnő, aki abban a bizonyos, indulatosra sikerült videóban elárulta, ő vetett végett a kapcsolatnak.

Aki szakított, az én voltam, de persze, dobjátok rám a sz.rt. Én nem szeretnék sz.rt dobálni, pedig én is tudnék

– mondta akkor Andi, a két fiatal követői pedig azóta is azt találgatják, vajon mi történhetett...

Szépek, fiatalok és sikeresek, mintha egymásnak lettek volna teremtve, mégis vége szakadt a nagy szerelemnek. Korábban arról írtunk, hogy az énekesnő állandó féltékenykedése nem tehetett jót a kapcsolatnak, ám elképzelhető, hogy Andrea megérzett valamit... Úgy értesültünk, talán volt is oka Andi gyanakvásának, zenészkörökből ugyanis olyan információk jutottak el a szerkesztőségünkbe, hogy Peti lehetett az, aki beengedett egy harmadik felet a kapcsolatba. Hogy az állítólagos félrelépés milyen mértékű lehetett, nem sikerült kideríteni. A ValMar frontemberét tegnap nem tudtuk elérni.

Ezt követően Tóth Andi menedzsmentje részéről jelezték, hogy ők sem kívánnak nyilatkozni, annyit kértek tőlünk, hogy ne bolygassuk ezt a témát.