Marics Peti fiatal apuka lesz
2024-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 27 éves Marics Peti a karrierje csúcsán van, egy egész ország ismeri.A fiatal énekes nemrégiben a TV2 Zsákbamacska című műsorában műsorvezetőként is debütált. A ValMar duó tagja most őszintén vallott arról, hogy nagy családot szeretne.

Az énekes elárulta, hogy jelenleg a szinglik táborát erősíti, és a sok munka mellett nincs is nagyon ideje komoly párkapcsolatra, ám nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy valaki elcsavarja a fejét.

– Családcentrikus vagyok, nagy családban nőttem fel, a két bátyámmal kiváló a kapcsolatom. Náluk már vannak gyerekek, akiket nagyon szeretek, s a későbbiekben én is ilyen életre vágyom. Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig – nyilatkozta Peti, aki elmondta, hogy bár jelenleg nagy a nyüzsgés körülötte, tesz majd azért, hogy a családalapításra is legyen ideje.

Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni

– jelentette ki az énekes.

Peti elárulta, hogy a nagy ismertség bizony megölte az ismerkedés varázsát, ugyanis máig úgy gondolja, a férfinak kell küzdenie, míg egy nő kéreti magát, ám mindez az ő esetében ritkán áll fent. Úgy gondolja, vele kapcsolatban sokan abba a képbe szerelmesek, amit a tévében látnak.

– Azt vallom, mindennek eljön az ideje... Eddig is jó lapokat osztott nekem a sors, bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad – zárta Marics Peti.