George Clooney ezekkel nőkkel volt együtt
2024-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ma ünnepli 63. születésnapját a kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész (aki emellett ír, rendez és producerként is tevékenykedik), az 1997-es Batman megformálója, George Clooney. Mutatjuk, milyen bombázó hölgyek szívét hódította meg az évek alatt.

Nők milliói omlottak volna karjaiba fénykorában, de a mai napig nagyon sármos hollywoodi szépfiúnak számít. A ma 63 éves Geroge Clooney mellett rengeteg nő fordult meg a nyilvánosság előtt. Már az is érdekes, ha a keresőbe beütjük, hogy Clooney barátnői és a böngésző közel húsz találatot dob elénk – szebbnél szebb nőkről. A szívtipró kétszer nősült, de akadtak barátnői az évek alatt bőven! Mutatjuk kik voltak azok a gyönyörű nők, akik, ha csak egy bizonyos időre is, de meghódították a színész szívét – a teljesség igénye nélkül.

Kelly Preston

(1987–1988)

George Clooney és Kelly Preston színésznő szintúgy két évig komoly párkapcsolatban voltak, a fiatal sztárok egy közös barát révén találkoztak, majd egymásba szerettek. Románcuk ideje alatt egy háztartásban éltek, s bár kapcsolatuk erősnek bizonyult, végül szakítással ért véget. Preston később, 1991-ben hozzáment John Travoltához.

A George Clooney-val való kapcsolata mellett Kellynek más nagy románcokban is része volt élete során, a legjelentősebb a John Travoltával kötött házassága volt, akitől három gyermeke született. Tragikus módon 2020 júliusában hunyt el a mellrákkal vívott küzdelme után.

Talia Balsam

(1989. december 15. – 1993. szeptember 17.)

George Clooney első és egyetlen házassága – Amal Alamuddin előtt – Talia Balsam színésznővel köttetett. A pár 1989-ben fogadott örök hűséget, miután szintén közös barátok révén ismerkedtek meg, és négy évig együtt is maradtak. Kapcsolatuk azonban 1993-ban válással ért véget, házasságuk után mindkét fél más híresség oldalán találta meg a szerelmet. George Clooney-val kötött házassága után Talia hozzáment John Slattery színészhez, akivel egy közös fia van.

Krista Allen

(2002–2004)

George Clooney és Krista Allen, amerikai színésznő kapcsolata 2002-ben kezdődött, miután az Egy veszedelmes elme vallomásai forgatásán találkoztak. A pár útjai 2004-ben különváltak. Krista Allen amellett, hogy Clooney kedvese volt a 2000-es évek elején, népszerű tévésorozatokban játszott szerepeiről is ismert, ilyen volt például az Életünk napjai és a Baywatch. Krista színészi karrierje több mint két évtizedet ölel fel, és továbbra is megállja a helyét Hollywoodban.

Lisa Snowdon

(2005–2006)

George Clooney 2000-ben ismerkedett meg Lisa Snowdon, brit modellel és televíziós műsorvezetővel, amikor Spanyolországban a Martini reklámját forgatta. Kapcsolatuk az úgynevezett on-and-off-jelenség jellemezte, ami egészen hosszú ideig, körülbelül öt évig tartott. A pár kapcsolata 2005-ben zátonyra futott.

Lisa Snowdon sikeres modellkarrierrel a háta mögött olyan népszerű márkák kampányaiban szerepelt, mint a Gucci vagy a Vogue. Később televíziós vizekre evezett, ahol olyan rekord nézettségű műsorokat vezetett, mint például a Britain's Next Top Model.

Elisabetta Canalis

(2009–2011)

George Clooney és Elisabetta Canalis, olasz modell és színésznő a média és a nagyszabású események állandó szereplői voltak. A pár egy partin ismerkedett meg, amelyet George Comói-tó környéki otthonában rendeztek, a megismerkedés tagadhatatlanul megalapozta a kapcsolatukat, amely két évig tartó románchoz vezetett. A röpke két év alatt gyakran látták őket együtt egzotikus helyeken nyaralni. Sajnos szerelmük szavatossága 2011-ben lejárt, a hírek szerint barátokként váltak el egymástól.

Stacy Keibler

(2011–2013)

A kétéves románcok szinte Clooney védjegyévé váltak, hiszen az egykori pankrátorból lett színésznő, Stacy Keibler szintén két évig volt hűséges szerelme George Clooney-nak. Úgy tűnik a partik jó lehetőséget nyújtottak Clooney-nak az ismerkedésre, ugyanis Keiblerrel is buliban találkoztak Los Angelesben, ahol egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak. Párként a hollywoodi csillogás megtestesítői voltak, és gyakran léptek együtt a vörös szőnyegre, mindig ragyogó mosollyal mutatták ki egymás iránti vonzalmukat. Sajnos szerelmük 2013-ban véget ért, állítólag a jövőbeli terveikben mutatkozó nézeteltérések miatt.

Érdekesség, hogy Stacy Keibler a profi pankráció világában szerzett hírnevet a WCW és a WWE tagjaként. A pankrátori karrier után a színészkedés és a modellkedés világába csöppent, ahol olyan népszerű tévésorozatokban szerepelt, mint például az Így jártam anyátokkal. Emellett Stacy 2006-ban versenyzett a Dancing with the Stars műsorában, ahol a döntőjébe jutott.

Amal Alamuddin

George Clooney és Amal Alamuddin szerelmi története 2013-ra nyúlik vissza, amikor először egy olaszországi jótékonysági rendezvényen találkoztak. Állítólag Ámor nyila találta el őket, és a pár egy gyors lefolyású románcot élt át, számos neves rendezvényen vettek részt együtt. Hivatalosan 2014. szeptember 27-én házasodtak össze egy sztárfellépőkkel tömött eseményen, Velencében. Szerelmük azóta is töretlen, még imádnivaló ikreik, Ella és Alexander születése után is.

Amal Alamuddin a korábbi románcoktól eltérően nem Hollywoodban alakított nagyot, a nő elismert emberi jogi ügyvéd, akit nagyra becsülnek az olyan ügyfelek képviseletéért, mint Julian Assange, emellett pedig a menekültek jogaiért is bátran küzd. A libanoni-brit gyökerekkel rendelkező Amal nemzetközi elismerést szerzett sikeres karrierjének köszönhetően, melynek során az ENSZ-szel és különböző kormányokkal dolgozott együtt. Bár George Clooney-val kötött házassága révén került a rivaldafénybe, megőrizte elkötelezettségét az igazság és az emberi jogok iránt. Jogi képességein túl Amal a kifogástalan stílusáról és finomságáról híres, a vörös szőnyegen mindenki felkapja a fejét, mikor megjelenik Clooney jobbján.