Ő Fördős Zé ritkán látott szerelme
2024-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fördős Zé és a barátnője, Sári évek óta egy párt alkotnak, ám védik a magánéletüket, így nem gyakran látni őket együtt. Most azonban egy hányatott sorsú kiskutyát fogadtak örökbe, az az Eszkuláp Állatvédő Egyesület pedig köszönetet mondott nekik.

Úgy tűnik, hogy a pár kapcsolata most még nagyobb szintet lépett, ugyanis együtt fogadták örökbe Kontit. A cuki eb rengeteg nehézségen ment keresztül, de most szerető családra talált.

– Kontit kölyökként kitette valaki egy konténer mellé. Onnan kapta a nevét is. Korona fertőzés miatt pár napot kórházban töltött, aztán gazdis lett. Néhány hónap múlva az elvileg őt örökre vállalók jelezték, hogy visszaadják, mert ugat, és a lakók és a főbérlő, meg ez így nincs rendben... Mellettük nőtt fel a kutya. Nem tudtak vele foglalkozni, de megszeretni sem sikerült...? Konti kapott a túlzsúfolt menhelyen a család után egy szállítóboxnyi helyet. Hirdettük, és vártuk, hogy egyszer neki is meglesz az igazija, mert teljesen más kutyánal ismertük meg, mint a sátán kutyájaként visszaadott leírása. Konti együttműködő, kedves, kifejezetten gyors felfogású. Vicces. Szertelen. Szerethető. Igazából nem is ugatós – írta az Egyesület a bejegyzésében.

Úgy látom, hogy innentől nagyon jókat fog enni – jegyezte meg viccesen egy kommentelő, utalva arra, hogy A Konyhafőnök zsűritagja biztosan a legjobbat fogja adni mindenből imádott házi kedvencének.

Kutyakeksz recepteket várunk! – szólt hozzá egy másik facebookozó.