Mardoll újra szerelmes?
2022-12-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mardoll a szakítása óta nem mutatkozott senkivel olyan intim helyzetben, mint most. A rapper egy sokat sejtető felvételt osztott meg a közösségi oldalán, amelyen a zenésztársa szájon csókolja őt. Csak úgy izzik körülöttük a levegő! Az is lehet, hogy újra szerelmes?

A két rapper, Mardoll és Hadas Alfréd kapcsolata néhány hónapja véget ért, ugyanis nem tudtak közös nevezőre jutni. A megnyerő és határozott kiállású előadót zavarta, hogy 5 évvel fiatalabb párja nem tud úgy örülni a sikerének, mint ahogyan ő azt nőként elvárná.

Nem sokkal ezután Mardoll coming outolt, elárulva, hogy női és férfi partnerekkel is akadt már dolga. Hozzátette: nem szeretné felcímkézni magát, ha a szexuális irányultságáról van szó, mert neki az számít, ki milyen ember, nem az, hogy mi van a lába között. Sőt, a rapper még azt is kijelentette, hogy akár egy nővel is alapítana családot, mert számára valakinek a lelke fontos, illetve, hogy el tudna-e vele képzelni közös életet.

Nagyon úgy néz ki, hogy az előadónak sikerült magában lezárnia az előző kapcsolatát, és már nyitott egy új szerelemre. Vagy az már be is kopogtatott hozzá? Az egy napig elérhető Instagram-sztorijában egy sokatmondó videót osztott meg, amelyben egy férfi épp megcsókolja, később pedig meg is nyalja a száját. Mint kiderült, az illetőt Rajmundnak hívják, és szintén zenéléssel foglalkozik. Az egyelőre nem derült ki, hogy komolyabb dolog is van-e köztük, de a felvétel magáért beszél.