Már 4 hónapja tart Szalai Vivien és Gecse Norbert szerelme
2021-11-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és kedvese, Gecse Norbert életébe villámcsapásként érkezett a szerelem. Már négy hónapja boldogok, és hosszú évekre terveznek.

Mindketten túlvannak már egy váláson, sebzett szívvel keresték a szerelmet, és akkor találtak egymásra, amikor talán nem is számítottak arra, hogy eltalálja őket Ámor nyila. Egy közös barátjuk szerezett számura egy vakrandit, ami sok hasonló próbálkozással ellentétben, igazán jól sült el!

– Jöttem a reggelizőhelyen az asztala felé, és villámcsapásszerű érzés járt át. A második randin éreztem, hogy emberileg, férfiként, mindenhogyan pozitív számomra. Jóember-illata volt! Megfogott, hogy nagyon jóképű férfi, aki okos, minden témában kiselőadást tud tartani – áradozott a HOT! magazinnak Vivien.

– Nem tudtam, hogy mit dolgozik, hogy írt könyveket. De legalább tiszta lappal tudtunk indulni. Nem is izgultam: csak leült velem szemben egy szép nő, és beszélgettünk. Közhely, de szerelem volt első látásra – ecsetelte a nemzetközi cégeket vezető vállalkozó.

Pillanatok alatt össze is költöztek, és alig egy hét után már közös utazásra indultak.

– Olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást. A kapcsolatunk egyik alapja, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással. Ő a legjobb barátom is. Ha merült is fel kisebb probléma, arról is tudtunk őszintén beszélni. Most először érzem azt, hogy vele soha nem történhet semmi bajom. – magyarázta csillogó szemmel a hírigazgató.

– Tervezgetünk. Az én lakásomban vertünk tanyát, és a jövő zenéje, hogy ha azt kinőjük (adja az ég!), akkor merre vezet az utunk – vetítette elő a jövőt Norbert.

Forrás: Blikk