Hogyan öltözködj rétegesen?
2021-11-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ősszel és télen is talán az egyik legnehezebb az öltözködésben a rétegelés. Van, aki egyáltalán nem foglalkozik vele és van, aki túlzásba viszi. Hogyan tedd mindezt a legegyszerűbb és legjobb módon? Mutatjuk!

Szerencsénk van, ugyanis idén amúgy is nagyon divatos, ha valaki rétegezi a ruhadarabokat. Ilyen lehetőségek például, amikor egy ingre ráveszel egy kötött mellényt, egy túlméretezett pólót, vagy akár egy pulcsit. Ha viszont alá szeretnél öltözni, akkor egy garbó nagyon jól tud kinézni egy ing alatt. De persze nem csak ingek vannak, amikkel lehet rétegezni.

Kezdjük az alapoknál

Egy réteges öltözködés mindig az alapoknál kezdődik. Ha ezt nem csináljuk jól, később sokkal nehezebb lesz felhozni. Az aznapi szettedtől függően az alapok, amiket mindig be lehet építeni: trikó, vékony rövid ujjú, vastag harisnya, dupla zokni.

Az alapok után

Ha egy farmert szeretnél felvenni valamilyen pulcsival, akkor nagyon könnyű dolgod van. Ez alá ugyanis majdnem bármit felvehetsz, akár egy trikót, de egy hosszú ujjút is. Ha viszont valamilyen kivágott felsőt választasz, ami alá nehéz öltözni, akkor öltözz fölé. Ugyanis nem ciki két kabátot egymásra venni. Ha van egy vékonyabb kabátod, amit fel tudsz venni egy másik alá, akkor az egyáltalán nem fog rontani a szetteden, sőt talán még fel is dobja kicsit. A lényeg, hogy stílusban vagy színben összeilleszthetők legyenek.

Forrás: Glamour